covic arena kzn

Čović: Još ništa nije gotovo, ali smo na dobrom smo

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je oduševljen pobedom nad Valensijom i da je ekipa na dobrom putu. 
-Ostvarena je velika pobeda protiv izuzetno kvalitetnog rivala i kluba koji zaslužuje ogromno poštovanje. Trijumfom se nalazimo na dobrom putu, ali daleko od toga da smo završili sav posao i ispunili cilj koji imamo u Evroligi – rekao je Čović za klupski sajt. 
Zvezda je trijumfom nad Valensijom došla do druge pobede u prva tri kola Grupe D prve faze Evrolige. 
-Još ništa nije gotovo i to svima koji vole Zvezdu treba da bude jasno. Ni po koju cenu ne smemo da upudamo u euforiju, jer pred nama je još mnogo teških i važnih utakmica i zato nam je potrebna još veća podrška – kazao je Čović.
Prvi čovek Zvezde je istakao da velike zasluge za pobedu imaju navijači, koji su „fantastično bodrili ekipu“. 
-Jasno je da to treba da bude naša formula funkcionisanja. Moram da naglasim da je osećaj zadovoljstva posle pobede nad Valensijom još izraženiji jer je sve proteklo u najboljem redu, bez bilo kakvih incidenata. Navijači su uvažili sve naše apele i zaslužuju sve pohvale za podršku koju su dali ekipi – naveo je on.
Crveno-beli će u nedelju dočekati Budućnost, u duelu jedine dve ekipe bez poraza u Jadranskoj ligi. Čović je kazao da će i u toj utakmici biti potrebna velika podrška navijača. 
-Zvezdin tim je doživeo veliko fizičko i emotivno pražnjenje i zato će mu biti neophodna dodatna energija sa tribina. Pokazalo se koliko Zvezda igra bolje i borbenije kada uz sebe ima podršku – rekao je Čović i pozvao navijače da ispune halu Pionir. 
Utakmica protiv Budućnosti igraće se u nedelju od 21.00, dok će se crveno-beli u narednoj evroligaškoj utakmici sastati sa Olipijakosom u petak. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Počelo ludilo NBA doigravanja: Četiri uvodne pobede Klivlenda, Bostona, Atlante i Denvera