Galatasaray zvezdaGalatasaraj izrazio saučešće, Ataman se izvinio

Sportski klub Galatasaraj izrazio je danas saučešće građanima Srbije zbog ubistva navijača Crvene zvede u Istanbulu pre košarkaške utakmice ova dva kluba.
-Sportski klub Galatasaraj izražava duboko saučešće i tugu građanima Srbije zbog događaja koji su doveli do ubistva. Naše snage bezbednosti rade sve što mogu da pronađu krivce. Verujemo da ovaj incident nema veze sa našim klubom i njegovim navijačima – navodi se u saopštenju kluba.
Jedan navijač Zvezde ubijen je u tuči koja je izbila ispred hale Abdi Ipekči u Istanbulu pre utakmice Evrolige. On je umro od uboda nožem.
Galatasaraj je u saopštenju naveo da su gostujući navijači izazvali tuču. Trener turskog tima nazvao je Zvezine pristalice „teroristima“, ali se danas izvinio zbog toga.
-Izražavam najdublje saučešće Crvenoj zvezdi i njenim navijačima. Duboko me je ožalostio njihov gubitak u tragediji koja nema veze sa sportom. Tokom konferencije za novinare nakon utakmice nisam znao za gubitak života i moje opaske su iznete pre nego što sam saznao za to – napisao je Ataman putem tvitera.

Povezana vest:  Derik Rouz se družio sa fanovima na predstavljanu Rose 3 patika