dule vujosevic kzn okt 2014 5

Vujošević: Ovakva igra daje nadu za dalje

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da mu igra njegovih košarkaša u pobedi nad Asesoftom daje nadu da će ekipa moći da realizuje svoje ambicije, uprkos teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi. 
-Iako su nedostajali Edo Murić, Saša Pavlović, Đorđe Gagić I Nikola Milutinov, iako utakmica nije ništa značila za prolazak u sledeći krug, igračima je bilo veoma stalo da se na rastanku sa Evrokupom prikažu u najboljem svetlu – rekao je Vujošević posle meča. 
Partizan je na oproštaju od Evrokupa pobedio u gostima Asesoft sa 85:65 i tako završio takmičenje u Evropi sa skorom od tri pobede i sedam poraza. 
-(Igrači su) Pokazali visok moral, dobar kvalitet i odličnu igru. Ovakva igra daje nade da ćemo u preostalim takmičenjima uspeti da realizujemo svoje ambicije, uprkos veoma teškoj finansijskoj situaciji kluba – rekao je trener crno-belih. 
Vujošević je kazao i da oni koji bi eventualno pomogli Partizanu „ne bi trpeli posledice“ zbog toga. 
-Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice – rekao je Vujošević. 

Povezana vest:  Četvoro košarkasa iz Srbije kandidati za najbolje u Evropi