dejan radonjic cz megaRadonjić: Očekujem spektakl, biće jako emotivno za mene
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da očekuje veoma neizvestan i zanimljiv meč protiv Budućnosti u Podgorici u derbiju 19. kolu ABA lige.
Crvena zvezda se posle 18 kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je crnogorski tim na drugom mestu sa skorom 15-3.
-Utakmica protiv Budućnosti je dobra prilika da vidimo lepršavu igru i uživamo u lepoj predstavi. Budućnost ima izvanrednu sezonu, uz samo tri poraza, ali i mi smo u dobroj situaciji. Morača je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobedi u Podgorici. Trebalo bi da uživamo u pravom spektaklu – rekao je Radonjić i podsetio na lošu tradiciju crveno-belih u Podgorici.
On je istakao da će pokušati da pobedi Budućnost i pored toga što ekipa već sada razmišlja o meču protiv Albe u Evroligi.
-Budućnost je u dobroj formi. Mislim da ključ pobede nije zaustaviti samo Kuka i Rejnoldsa, jer i Šehović igra izvanredno. Unutrašnja linija im je dobra i imaju dug roster. Želimo da igramo dobro, ali razmišljamo i o Albi – naveo je Radonjić.
Crnogorski stručnjak ponovio je da je ulazak u Top16 fazu Evrolige vrhunski rezultat, ali da je prioritet osvajanje ABA i domaće lige.
Duel protiv Budućnosti biće poseban za trenera crveno-belih s obzirom da je u podgoričkom klubu ostavio dubok trag kao igrač i trener.
-Normalno da ima emocija. Ja sam takav, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru- zaključio je Radonjić.
Utakmica 19. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati
Povezana vest:  Todorić: Pojedine sudije stale na stranu Zvezde