RED PASSIONRED PASSION u polufinalu

RED PASSION je u polufinalu Efes Euroleague dance Challenge. Čirlidersice Crvene zvezde Telekom su zahvaljujući glasovima navijača izborile učešće u polufinalu Evroliginog takmičenja najboljih čirliding grupa Evrope. Zvezdine čirlidersice su sa osvojenih 19,37 odsto glasova zauzele drugo mesto u B grupi, odmah iza čirlidersica Olimpijakosa koje su imle svega 0,1 odsto glasova više i tako se plasirale u drugu rundu takmičenja.
Protivnice u polufinalu biće im prošlogodišnje šampionke – čirlidersice Žalgirisa koje su u A grupi osvojile prvo mesto sa 24,42 odsto glasova. Glasanje u polufinalu odvijaće se od 2. do 9 februara po istom principu kao i u prvoj fazi takmičenja. U glasanju postoji samo jedno ograničenje koje se sastoji u tome da u toku 24 sata možete glasati samo jednom, ali po isteku tog perioda ponovo možete dati svoj glas. Čirlidersice koje u ovom svojevrsnom duelu budu dobile više glasova plasiraće se u finale.
Za sve one koji budu učestvovali u glasanju i koji registruju svoj profil sa društvenih mreža i šeruju ovo zanimljivo takmičenje na svom profilu učestvovaće u nagradnoj igri u kojoj će moći da osvoje dve karte za utakmice Evroliginog Fajnal for a, ali i 10 autentičnih Evroliginih satova. Jedini uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri je da je glasač punoletan.
Devojkama iz RED PASSION-a čestitamo plasman u polufinale, a sve navijače Crvene zvezde pozivamo da od 2. do 9. februara uzmu učešće u glasanju i pomognu Zvezdinim čirlidersicama da se plasiraju u finale.

Povezana vest:  Stanje dvojice povređenih i dalje izuzetno treško