kk buducnost volli - zvezda 004Čelnici Budućnosti napali košarkaše Zvezde

Tim menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Ilić potvrdio je da je nakon utakmice protiv ekipe Budućnosti u Podgorici došlo do manjeg incidenta ispred svlačionice.
-Bilo je malo verbalnog duela i to je to. Zahvaljujemo Budućnosti na gostoprimstvu, u svemu su nam izašli u susret i bili više nego korektni. Dva dana smo osećali kao kod kuće, i to je jedina istina – rekao je Ilić za medije.
Bek crveno-belih Jaka Blažič ispred svlačionice je uzviknuo „Ne damo rekord“, nakon čega je prišao jedan od članova uprave Budućnosti, opsovao ga i poručio gostima da se što pre sklone.
U odbranu saigrača stao je kapiten Luka Mitrović i smirivao situaciju, a onda su došla još dvojica čelnika Podgoričana i počelo je koškanje sa igračima Zvezde koje se ubrzo smirilo i gosti su ušli u svlačionicu, a domaći čelnici otišli svojim putem.
Crvena zvezda je večeras slavila u Podgorici sa 77:76 u derbi utakmici 19. kola regionalne Jadranske lige i prekinula neugodnu tradiciju u dvorani Morača, gde je prethodni put pobedila još 2004. godine.
Bio je to 19. trijumf crveno-belih zaredom, kojim su obezbedili prvu poziciju pred plej-of.
Izvanredan meč, prepun neizvesnosti i uzbuđenja, protekao je u fer i korektnoj borbi i nije bilo incidenata ni na tribinama ni na parketu.

Povezana vest:  13. KOLO SUPERLIGE SRBIJE, Zvezda pobedila Radnički, Partizan rutinski u Čačku

Photo: Budućnost VOLI