obradovic a czv - ALBA002Obradović: Mnogo mi znači ovakav doček

Trener košarkaša Albe Saša Obradović rekao je da odavno nije osetio ambijent kao u večerašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde u Beogradu u Evroligi.
-Skoro nisam osetio jedan ovakav ambijent. Lepo je igrati, pa nek sam i protivnik u ovom trenutku. Pre svega, lepo je imati ovakav doživljaj. Nije tragedija, ipak smo mi ovde da učimo. Danas ipak nismo naučili lekciju kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama, iako ovakvih neće biti mnogo – rekao je Obradović novinarima posle utakmice u Beogradu.
Alba je u hali Pionir izgubila od Zvezde sa 86:69, u petom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige.
Obradović, bivši košarkaš crveno-belih sa kojima je osvojio dve šampionske titule, uz velike ovacije dočekan je kada je izašao na parket.
-Emotivno sam odreagovao, nije lako… Ovakav jedan doček. Zvezdino sam dete i naravno da mi ovakav doček neviđeno znači. Teško je bilo i voditi utakmicu protiv voljenog kluba. Hvala navijačima – kazao je Obradović.
On je dodao da je Zvezda zaslužila pobedu.
-Mislim da smo i mi svojom igrom uveličali Zvezdino slavlje. Zaslužili su, još na samom početku. Nismo kontrolisali igru, pogotovo ne u napadu. Izgubljene lopte su Zvezdi dali samopouzdanje. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Očigledno da možemo bolje od ovoga, ali su podlegli atmosferi i nisu najbolje odgovorili zahtevima – naveo je trener Albe.
Alba će u narednom kolu u petak igrati u Berlinu protiv Panatinaikosa, dok će se Zvezda dan ranije kao domaćin sastati sa Žalgirisom.

Povezana vest:  Mozzart Koš za sreću obezbedio novi dom porodici Stojićević