kalinic kos
IDEA I ZVEZDA: TROJKA ZA POMOĆ
Društveno-odgovorna akcija KK Crvena zvezda i kompanije IDEA pod nazivom TROJKA ZA POMOĆ nastavljena je i na utakmici sa berlinskom Albom. Kao što je to bio slučaj u meču sa Realom, svaki pogođen šut van linije 6,75 Zvezdinih košarkaša validiran je se sa 3.000 dinara u proizvodima K plus.
Izabranici trenera Dejana Radonjića na utakmici sa Albom pogodili su osam trojki, a kada se tome doda i tri trojke iz meča sa Galatasarajem čiji je fond nagrada dodat, crveno-beli su dosegli do cifre od 33.000 dinara. Kompanija IDEA će ovog puta K plus proizvode u ovom iznosu donirati zajedničkom projektu UNICEF-a i fondacije Đoković za pomoć najugroženijim porodicama.
Crvena zvezda i IDEA će do kraja TOP 16 faze Evrolige sprovoditi ovu akciju, a nagrade će biti obezbeđene posle svake utakmice na domaćem terenu u zavisnosti od broja pogođenih trojki. Podsećamo da je posle meča sa Realom, kada je pogođeno sedam šuteva van linije 6,75 i obezbeđen fond od 21.000 dinara u prozivodima K plus, pomoć prosleđena Specijalnoj Olimpijadi.
Povezana vest:  Zadar pobedio Cedevitu sa pet igrača, ostavka Petrovića