dejan radonjic kzn arenaZvezda bez Jovića i Lazića protiv Solnoka

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa, I posle emotivnog pražnjenja i pobede nad Albom u Evroligi, nastaviti sa pobedama u Jadranskoj ligi.
-Posle pražnjenja i prve pobede u Top 16 fazi protiv Albe dolazi nam Solnok. To je tim koji napravio dosta promena u odnosu na prvi duel. Imaju najbolji rezulultat od kako se takmiče u ligi, možda su mogli da imaju i neku pobedu više – rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.
-Očekujemo da igraju rasterećeno i da pokažu kvalitet koji poseduju – dodao je Radonjić.
Zvezda sutra dočekuje Solnok u 20. kolu Jadranske lige. Crveno-beli su lideri na tabeli regionalnog takmičenja sa svih 19 pobeda, dok je mađarska ekipa na osmom mestu sa skorom od devet pobeda i 10 poraza.
-Posle meča s Albom prirodno je da se očekuje da to pražnjenje donese nove situacije. Ovog puta je jasno da Stefan Jović neće biti u timu (zbog laške povrede), nadam se da će biti spreman za Žalgiris – kazao je Radonjić.
Trener Zvezde je naveo da protiv Solnoka u timu neće biti ni Branka
Lazića, koji je juče imao temperaturu.
-Svi ostali moraju da daju svoj doprinos kako bismo nastvili u dobrom ritmu i slavili pred našim navijačima – rekao je Radonjić i dodao da se nada da će Pionir biti pun bez obzira „što nije atraktivan protivnik“.
Meč 20. kola Jadranske lige između Zvezde i Solnoka igra se sutra u Pioniru od 19.00.

Povezana vest:  NBA VESTI, Artest trojkom uz zvuk sirene doneo Lejkersima novo vođstvo