dejan milojevic par megaMilojević: Prezadovoljan sam zaista

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je prezadovoljan što su njegovi košarkaši pobedili Budućnost, i prekinuli seriju poraza u Jadranskoj ligi.
-Ovo je za nas veoma bitna pobeda. Nije ni malo lako kad izgubite pet utakmica uzastopno. Pokazali smo da smo jaka ekipa koja može da parira ovako kvalitetnom timu – rekao je Milojević novinarima u Sremskoj Mitrovici posle pobede.
Mega je večeras pobedila Budućnost sa 96:85 i tako zabeležila osmi trijumf u sezoni. Podgorička ekipa je i dalje druga na tabeli, sa 15 pobeda.
-Kontrolisali smo skok, imali smo idealan kontranapad. Ovo je tvrda ekipa i veliki je uspeh dati im 96 poena. Prezadovoljan sam, zaista – rekao je Milojević.
Budućnost je pretrpela drugi uzastopni poraz i sada je ugrozila svoje mesto na tabeli, pošto sada ima samo pobedu prednosti u odnosu na prve pratioce. Trener Podgoričana Igor Jovović ocenio je da je njegov tim zasluženo izgubio.
-Čestitam Mega Leksu, potpuno zaslužena pobeda. Protivnik je imao dobru realizaciju, a mi smo se ‘raspali’ i zaboravili svoj zadatak. Protivnik je bolje igrao, a mi nismo bili na visini zadatka. Mega je zaluženo triumfovala – rekao je Jovović.

Povezana vest:  Mega Leks bolji od Vojvodine posle produžetaka