dule vujosevic par krkaVujošević: Sada možemo da razmišljamo o nečemu višem

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da je njegov tim zabeležio „veoma važnu“ pobedu protiv MZT-a u Skoplju, koja timu omogućava mirniju završnicu Jadranske lige.
-Ovo je veoma važna pobeda za nas, koja nam daje mogućnost da mirnije ulazimo u ove završne borbe i da gledamo da li može nešto više da se osvoji i uradi – rekao je Vujošević posle trijumfa u Skolju.
Partizan je večeras pobedio sa 63:55 i tako zabeležio sedum uzastopnu pobedu u Jadranskoj ligi. Crno-beli sada imaju 13 pobeda, jednu manje od Cedevite i dve manje od drugoplasirane Budućnosti. Crvena zvezda je prva sa svih 19 pobeda, a svoj meč igra sutra.
-MZT je bio veoma motivisan, što se vidi i po broju skokova u napadu. Mi smo imali mnogo izgubljenih lopti, ali to je donekle i zbog zdravstvenih problema koje smo imali tokom ove nedelje sa upalom Dragana Milosavljevića i oporavkom Milenka Tepića – rekao je Vujošević.
Partizan je kontrolisao meč sve vreme osim u trećoj četvrtini, kada je MZT na kratko povratio prednost. Crno-beli su onda serijom trojki
-Najvažnije je što smo uspeli da dobijemo utakmicu i što smo bili najprecizniji i najkoncentrisaniji kada se utakmica lomila. Hvala I navijačima koji su došli da nas bodre“, rekao je Vujošević.
Trener Partizana je pre odlaska u Skoplje javno izrazio sumnju što je delegirana sudijska trojka iz Slovenije, pošto je ljubljanska Olimpija konkurent Partizanu za plasman u plej-of.
-Moram, međutim, da se izvinim i da kažem da je sudenje bilo vrlo kvalitetno i vrlo pošteno, kao i da moja rezerva te vrste apsolutno nije bila personalna, nego generalna, a kada su u pitanju ovi ljudi, potpuno neopravdana – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Bojić suspendovao rezultate 11. kola Superlige