dejan radonjic cz megaRadonjić zadovoljan pristupom ekipe svakoj utakmici
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pristupom njegovih igrača svakoj utakmici u regularnom delu Jadranske lige, pa i današnjoj protiv MZT, koja nije imala rezultatski značaj.
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas u Pioniru MZT Skoplje sa 89:56, u utakmici poslednjeg 26. kola Jadranske lige. Taj duel nije imao rezultatski značaj pošto je Zvezda pre nekoliko kola obezbedila prvo mesto pred plej-of, a MZT je pretposlednji.
-Rekli smo da pristup mora da bude dobar da bismo završili takmičenje na željeni način. Bilo je očigledno od samog starta da možemo biti zadovoljni, svih 40 minuta smo bili koncentrisani. Završili smo ligu sa ovim odnosom i na prvoj poziciji, od samog starta smo na tom mestu – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.
Regularni deo takmičenja Zvezda je završila skorom od 24 pobede i dva poraza.
-Imali smo veliku potrošnju igrajući Evroligu. Ekipe koje igraju na dva fronta imaju oscilacije. Ono što raduje je činjenica da ni u jednom meču nismo imali slab pristub, iako je to možda u nekim momentima bilo očekivano. Zna se kakav nam je cilj – rekao je Radonjić i dodao da je termin utakmice od 12 časova neuobičajen, ali da se to nije videlo u odnosu prema igri.
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da je pobeda protiv MZT važna zbog atmosfere u timu.
-Ovo je bitna pobeda zbog atmosfere i daljeg rade. Ozbiljno smo shvatili utakmicu. Okrećemo se Evroligi – rekao je Dangubić.
Povezana vest:  Radnički raskinuo saradnju sa Stivenom Markovićem