cz cedevita aba 25042015 004Marjanović: Možemo da naučimo nešto iz ovog meča

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da njegova ekipa može mnogo da nauči iz večerašnje pobede nad Cedevitom.
-Po mom mišljenju, možda je i bolje ovako, možemo da naučimo nešto, gde smo pravili greške i da u drugoj utakmici to ne radimo i budemo bolji – rekao je Marjanović novinarima posle utakmice.
Zvezda je povela protiv Cedevite, pošto je u Hali Pionir pobedila sa 68:59, u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Jadranske lige. Domaći su imali veliku prednost posle prvog pluvremena, Cedevita je u nastavku prišla na pet poena zaostatka, ali je Zvezda uspela da odbije nalet protivnika i povede u seriji.
-Važna je pobeda, ali igra se serija i ne znači mnogo, ima još utakmica i moraćemo da budemo bolji – kazao je Marjanović.
Košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa ne sme da dozvoljava sebi pad u igri.
-Počeli smo kako treba i stekli značajnu razliku, ali smo pali u igri u trećoj četvrtini i to ne smemo da dozvolimo u narednim utakmicama – rekao je Dangubić.
Košarkaš Zvezde Jaka Blažič rekao je da ne zna šta se desilo sa njegovom ekipom u drugom poluvremenu.
-Nismo ih potcenili. Dobro smo počeli, ali ne znam šta se desilo na poluvremenu, bili smo mekani. Ne smemo to sebi da dozvolimo. Ovo je škola više za nas – kazao je Blažič.
-Neki igrači su malo umorni, a svaki igrač nam treba. U glavama nam je samo da dobijemo ovu seriju i daćemo sve od sebe – dodao je Blažič.
Druga utakmica igraće se u nedelju od 20.30 takodje u Beogradu, a serija se igra na tri pobede.

Povezana vest:  Partizan u derbiju pobedio Zvezdu, Veličković junak

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES