cz cedevita aba 25042015 006

Gordić: Nema predaje i dalje imamo šanse u finalu

Košarkaš Cedevite Nemanja Gordić rekao je da se njegova ekipa nije predala protiv Crvene zvezde i da ima šanse da preokrene rezultat u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige. 
-Nećemo se predavati, siguran sam da i dalje imamo šanse. Moraćemo da se resetujemo, pregrupišemo, da zapnemo i dobijemo prvu sledeću utakmicu, a onda vidimo šta dalje – rekao je Gordić novinarima u Beogradu. 
U finalu plej-ofa Zvezda vodi sa 2:0 u pobedama protiv Cedevite, pošto je dobila utakmice u Beogradu. Cedevita je u oba duela na samom početku imala veliki zaostatak za protivnikom, pa se vraćala u igru posle toga, da bi na kraju izgubila oba meča. 
-Kao da se opustimo tek posle 15-20 minuta. Nadam se da ćemo u Zagrebu biti u stanju da tako igramo od prvog minuta i da ćemo imati dodatnu energiju – kazao je Gordić. 
On je naveo da je njegova ekipa „potrošena“ posle polufinalne serije protiv Budućnosti, u kojoj je preokrenula rezultat sa 0:2, kao i da je Zvezda zasluženo dobila prve dve utakmice. 
-Malo nas je stiglo posle emotivne i fizičke potrošenosti upolufinalnoj seriji protiv Budućnosti… Ali, kako je nama, tako je I  njima. U narednoj utakmici je važno da ne jurimo rezultat, jer smo baš potrošeni – dodao je Gordić. 
Treća utakmica finalne serije igraće se u sredu od 20.30 u Zagrebu. 

Povezana vest:  Duško Vujošević: Kecmanova trojka me vratila iz mrtvih