beobasket arena

Održan meč „Sve zvezde Beobasketa“ u Kombank areni

Veliki revijalni turnir „BeoBasket Stars“ odigran je večeras u Kombank areni uz obilje atraktivnih poteza „Svih zvezda“ agencije BeoBasket. Podeljeni u timove IDEA, Mozzart i Kaplankaya, Spanulis, Marjanović, Lučić, Hajns, Tejlor, Dolman i drugovi, pružili su veličanstvenu košarkašku predstavu za gledaocima u hali, ali i u preko 14 zemalja u kojima je emitovan prenos ovog spektakla.
Za najkorisnijeg igrača trijagonal turnira, proglašen je Kajl Hajns koji je atraktivnim potezima predvodio tim Mozzart u oba susreta.
Stefan Jelovac i Leo Vesterman su nakon turnira istakli da je za njih bilo uživanje igrati večeras pred lepo raspoloženom publikom i sa toliko dobrih igrača pored sebe.
-Za mene je uvek lepo kada se vratim u Beograd u kojem sam proveo dve predivne godine- dodao je Vesterman.
Da spektakl bude veći, pobrinula se ženska reprezentacija Srbije, čije je osvajanje Evropskog prvenstva propraćeno na led ekranima u hali i propraćeno velikim ovacijama publike.
Na terenu i pored njega, viđen je jedinstven skup poznatih imena iz sveta košarke i javnog života. Kombank arena, bila je mesto spektakla dostojnog NBA All Stars susreta.
Revijalnoj utakmici i jubileju agencije Beobasket prethodilo je svečano otvaranje terena „Vasilis Spanulis“ na šetalištu kod hotala „Jugoslavija“ i humanitarni turnir u šutiranju trojki.

Povezana vest:  NBA VESTI, Hjuston smanjio prednost Oklahome

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES