Teodosi-1 otvaranje terena

Teodosić i „Frikom“ otvorili košarkaški teren u Zemunu

Košarkaški reprezentativac Srbije Milosh Teodosić u saradnji sa kompanijom „Frikom“ i Košarkaškim savezom Srbije otvorio je danas u Zemunu prvi u nizu terena namenjenih najmlađima.
-Velika mi je čast što mogu da otvorim prvi od 40 terena koliko će Frikom u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, renovirati, srediti i otvoriti za svu decu i naravno za sve one koji vole i žele da igraju košarku. Mislim da smo mi stvarno sportska nacija i da ovakvih događaja treba da bude što više. Frikom je stvarno godinama i generacijama uvek bio uz nas i mislim da je ovo jedna sjajna akcija i stvarno je treba podržati – rekao je Teodosić na otvaranju terena.
Plejmejker CSKA ponovio je da planira izgradnju terena i u drugim gradovima širom zemlje, kao i da država treba što više da ulaže u mlade sportiste.
-Svi smo mi imali uzore, moji uzori su sinoć bili na balkonu Skupštine posle 20 godina. Svako od nas treba da da podršku i ovoj ogranizaciji i svakoj drugoj koja ima za cilj da decu izvedemo na pravi put – poručio je Teodosić.
Po otvaranju terena, usledilo je takmičenje u popularnoj „tri na tri“ košarci u kojem su svoje umeće pokazali najmlađi.

Povezana vest:  Čović poziva na jedinstvo navijača, kaže da je Zvezda pod udarom