roda kss

Kompanija „Roda“ sponzor ženske i juniorske lige

Košarkaški savez Srbije (KSS) i „Roda“ potpisali su danas ugovor o sponzorstvu zahvaljujući kojem će ova renomirana kompanija u naredne tri godine podržati takmičenja u ženskoj i juniorskoj ligi, a planirano je da se saradnja proširi i na dodatne projekte, kao i na izgradnju terena za basket.
Ugovor su potpisali generalni sekretar KŠ Andrija Kleut i izvršni direktor područja marketinga Mercatora-S Viktorija Radojević.
-Današnji potpis ugovora je samo realizacija onoga što su se kompanija „Roda“ i Košarkaški savez dogovorili još u februaru ove godine, pre rezultata koji su ponos svih nas, a to je zlato naše ženske košarkaške reprezentacije u Budimpešti i zlato naših mladih košarkaša u Italiji – istakao je Kleut.
Prema njegovim rečima, ovo je pomoć koja se ne vidi na na površini košarkaške priče , a to su seniorski rezultati.
-Roda nam pomaže u organizaciji juniorske košarkaške lige i ženske košarkaške lige. Uskoro se očekuje i donacija vidu terena u tri na tri u čemu smo kao što znate svetski prvaci“, rekao je KLeut.
Radojević je izrazila veliko zadovoljstvo što kompanija „Roda“ postaje ponosni sponzor srpske košarke.
„Svesni smo činjenice da je srpska košarka najveći brend, ali sa druge strane pomažemo i mladima. Ugovor je potpisan na tri godine , a videćemo da se saradnja nastavi i posle toga. Roda je uz Srbiju i u dobru i u zlu“ – izjavila je ona.
KŠ i kompanija „Roda“ najavili su i zajedničke projekte, poput otvaranja ekskluzivnih radnji „Shop in Shop“ u okviru Megamarketa širom Srbije, u kojima će se prodavati proizvodi KŠ, košarkaška oprema i brendirani artikli.
Takođe, najavljena je mogućnost organizacije letnjih kampova i turnira sa ciljem promocije sporta i košarke među mladima.

Povezana vest:  NLB LIGA, Zvezda veruje da može da iznenadi Cedevitu