srb kgora 02082015 0029

Triglav naredne dve godine uz košarkašku reprezentaciju Srbije

Košarkaški savez Srbije (KSS) potpisao je danas dvogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom Triglav, čiji će logo nositi na dresu tokom predstojećeg Evropskog prvenstva.

Član uprave Triglav osiguranja Benjamin Jošar rekao je da je ponosan što je njegova kompanija sponzor KSS-a i dodao da je potencijal nacionalnog tima Srbije prilika za isticanje tog brenda u svetu.

Povezana vest:  Juta izbacila Kliperse, Boston vodi 1:0

-Košarka je u Srbiji jedan od najomiljenijih sportova. Reprezentacija je deo svetske elite i Srbija je jedan od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva – rekao je Jošar prilikom potpisivanja ugovora u Kranjskoj Gori.

Potpredsednik KSS Andrija Kleut se zahvalio predstavnicima Triglava što su izdvojili sredstva da pomognu razvoju srpske košarke.

Generalni direktor Triglav osiguranja Beograd Dragan Marković rekao je da ta kompanija želi da pomogne ostvarivanju dobrih rezultata reprezentacije Srbije.

Povezana vest:  Poraz Metalca u Laškom

-Partnerstvom sa KSS, Triglav grupa želi da da podršku našoj košarci i tako pomogne u ostvarenju dobrih rezultata u narednom periodu. Ovo je dobar put da pomognemo razvoj našeg najtrofejnijeg sporta – rekao je Marković.

Kleut je Markoviću poklonio dres reprezentacije Srbije sa brojem 12.

Triglav će podržati i kadetsku ligu Srbije.

PHOTO: Ivica Veselinov/ATAIMAGES

Povezana vest:  Zvezda rutinski do vodjstva od 1:0 protiv Mege