tomson cz

Tompson: Jedva čekam da se priključim saigračima u Zvezdi

Novi košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Rajan Tompson rekao je danas da je došao u veliki klub i da jedva čeka da se priključi novim saigračima. Tompson je danas doputovao u Beograd, a sa crveno-belima je potpisao ; ugovor na jednu sezonu.
-Prvi utisci su zaista odlični. Malo sam umoran, put iz SAD je dugo trajao, ali sam istovremeno i uzbuđen. Taj osećaj dodatno je pojačalo ono što se dešavalo na aerodromu. Nisam mogao da verujem da su me neki ljudi prepoznali i da su želeli da se slikaju sa mnom iako nisam odigrao ni jedan meč za Crvenu zvezdu. Zaista sam nestrpljiv da se što pre priključim ekipi – rekao je Tompson za klupski sajt. 
Tompson (26) prošlu sezonu igrao je sa velikim uspehom u šampionu Nemačke Bambergu gde je na 46 utakmica u prvenstvu i Evrokupu prosečno beležio više 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.
Tompson će sutra ujutro obaviti lekarske preglede, a prvi trening obaviće sa novim saigračima uveče. Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, u Evropi je nastupao i za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende sa kojim je osvojio Kup i domaće prvenstvo.

Povezana vest:  Partizan u derbiju ponovo bolji od Crvene zvezde