petar bozic kk par trening

Božić: Potrebno nam je vreme, stiže još jedno pojačanje

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da ekipi potrebno vreme da pronađe igru i otkrio da se radi na dovođenju još jednog pojačanja.
Crno-beli su na startu ABA lige izgubili od Metalca u Valjevu (67:64) i Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (76:59).
-Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meca i iz agresivne odbrane tražimo lake poene u napadu. Imamo dosta novih momaka sa drugacijim ulogama, Cvetković i Perović su se kasno priključili i to su neki od razloga naših oscilacija – rekao je Božić na konferenciji za medije u hali Pionir.
On je dodao da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao prvo poluvreme u Valjevu i da je to recept za naredne utakmice.
-Bilo je i dobrih momenata i protiv Mega, posebno kada smo stizali razliku, nažalost vise loših. Potrebno nam je vreme, ali ga nemamo. Nećemo da trazimo opravdanje, već da nastavimo da radimo i ispravimo greske – rekao je Božić.
Trener Partizana porucio je da crno beli rade na dovođenju jos jednog pojacanja i da veruje da tim nije kompletiran za ovu sezonu.
Plejmejker Aleksandar Cvetković rekao je da je atmosfera u ekipi dobra, uprkos porazima na startu prvenstva.
-Sve su ovo mladi i posteni momci, atmosfera je dobra, a sigurno ce otići na visi nivo sa pobedama. Ubeđen sam da ć ih biti. Treniramo svaki dan da bismo pobedili, niko ne voli da gubi i nadam se da ćemo uskoro osetiti čar pobede – rekao je Cvetković.
Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i MZT-a igra se sutra od 21 sat u Pioniru.

Povezana vest:  Novak Đoković bodrio crveno-bele