milojevic teren 2

Milojević: Nadam se da ćemo se oporaviti do MZT-a

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da će se njegova ekipa fizički oporaviti do utakmice sa MZT-om iz Skoplja i da će ostvariti drugu pobedu u regionalnoj Jadranskoj ligi.
-MZT je jako kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom na klupi. Bili su ubedljivi protiv Metalca, a i u Pioniru protiv Partizana su bili na pragu pobede. Razmak između dva meča je tek nešto više od 40 sati, ali verujem u oporavak moje ekipe. Imamo malo vremena da na treningu spremimo utakmicu. Ukoliko budemo igrali našu igru, mislim da možemo da pobedimo svakog -rekao je Milojević za klupski sajt.Mega nepuna dva dana posle utakmice u Podgorici i poraza od Budućnosti dočekuje skopski MZT.
-Moramo da imamo daleko bolje otvaranje utakmice nego što je to bilo u Podgorici. Potrebno nam je više koncentracije u igri kako bi ispravili greške i smanjili broj izgubljenih lopti, uz daleko bolji skok i građenje. Mlada smo ekipa i verujem da ćemo napredovati iz meča u meč – rekao je košarkaš Mege Nikola Pavlović.
Utakmica četvrtog kola Jadranske lige između Mega Leksa i MZT-a igraće se sutra od 17.00 u Hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  Vasić u Zvezdi