dejan radonjic cz tajfun

Radonjić: Dobar odnos prema igri nam je doneo pobedu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnje pobede njegove ekipe nad Tajfunom da je pristup njegovih košarkaša utakmici bio dobar od početka do kraja.
-Imali smo dobar odnos prema utakmici od samog početka, pa do kraja , iako smo teksinoć došli iz Zadra. Znali smo da ćemo jedino dobrim odnosom prema igri doći do rezultata i novih bodova – rekao je Radonjić novinarima posle meča.
Crvena zvezda je večeras u Hali Pionir pobedila Tajfun sa 113:66 u utakmici četvrtog kola Jadranske lige.
-To što smo u Zadru igrali nije realna slika ovog tima, tako ni ovo nije realana slika tima. Znam da to nije to. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo – kazao je on.
Radonjić je rekao da je zadovoljan ostvarenim rezultatima na početku sezone, uprkos velikom broju povreda.
-Trebalo je ostati dovoljno dobar uprkos povredama. Ostali smo bez Dangubića i Tejića… Ekipa ne radi zajedno i sa ovakvim manjkom igrača i ovakvim ritmom utakmica smo zadržali kvalitet i beležimo pobede – kazao je on i dodao da Zvezda i dalje traga za igračem koji bi mogao da pojača ekipu.
Plejmejker Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da njegova ekipa zasluženo pobedila.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Minesote, odlični Peković, Miličić neprimetan

-U ovakvim utakmicama je najvažniji pristup. Odigrali smo ceo meč na dobrom nivou i sa dobrom odbranom smo došli do lakih poena. Zasluženo smo pobedili. trebalo bi što pre da zaboravimo ovo i da se spremimo za sledeće izazove – kazao je Rebić.
Trener Tajfuna Dejan Mihevc rekao je da je Zvezda u svim segmentima igre bila bolja od njegovog tima.
-Zvezda je u svim segmentima bila bolja večeras od nas. Jedino može da mi bude drago što su nas ozbiljno shvatili i što su od početka do kraja pružili 100 odsto svojih mogućnosti. To znači da nas poštuju. Drago mi je što su počeli da pokazuju nivo igre kakav je potreban za Evroligu, koja ih očekuje za nedelju dana – rekao je Mihevc.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Amerikanci u polufinalu Svetskog prvenstva

PHOTO: ATAImages