dejan radonjic cz tajfun

Radonjić očekuje tešku utakmicu u Nikšiću

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u Nikšiću protiv Sutjeske u Jadranskoj ligi i da će svaki njegov igrač morati da pokaže maksimum.
-Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u regionalnom takmičenju. Oni su se u međuvremenu dodatno pojačali, prvenstveno Aleksom Ivanovićem. Svesni smo i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra, a Sutjeska je pokazala da vredi i u gostima sa nekoliko pobeda – rekao je Radonjić za klupski sajt.
-Bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i pruži veliki doprinos – dodao je on.
Košarkaši Zvezde danas su otputovali u Crnu Goru, gde će sutra od 21 čas u Nikšiću igrati protiv Sutjeske utakmicu 11. kola Jadranske lige.
Zvezda je prethodnih dana trenirala bez Branka Lazića, ali i Marka Tejića, koji je imao visoku temperaturu.
Crveno-beli su u vrhu tabele sa sedam pobeda i tri poraza, a Sutjeska je na poslednjem mestu sa tri pobede i sedam poraza.
Košarkaš Zvezde Nikola Rebić rekao je da plasman na tabeli ne prikazuje pravu vrednost Sutjeske i da će njegova ekipa svaku utakmicu igrati kao da je finale takmičenja.
-Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu u Evroligi. Nama je ABA liga sve u ovom trenutku i svaku utakmicu igraćemo kao finalnu. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima i njihov položaj na tabeli ne prikazuje njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo – rekao je Rebić.

Povezana vest:  DAN POSLE MEČA MAKABI - PARTIZAN, Igrači: Odlična utakmica, ima još da se igra