milojevic teren 2

Milojević: Ne razmišljamo o povredama, od nas sve zavisi

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da ekipa na pravi način nadoknađuje izostanke povređenih igrača i poručio da se protiv Krke nada trećem trijumfu zaredom u ABA ligi.
U tim za meč sa Krkom vraćaju se Jaramaz i Đoković, duže vreme odsutan je kapiten Rade Zagorac, dok su samo Luvavu, Janković, Nikolić i Simeunović odigrali sve utakmice do sada.
-Jaramaz je prvi trening imao juče, Simić je dobio nezgodan udarac, ali verujem da će biti spremni. Trudimo se da ne razmišljamo o povredama već da damo sve od sebe i nadoknadimo izostanke. Drago mi je da su u prethodnom periodu igrači iskoristili šansu jer nisi jak kao tim onoliko koliko ti je kvalitetan najbolji igrač, nego koliko je dobar 12. košarkaš u rotaciji – rekao je Milojević za klupski sajt.
Mladi stručnjak dodaje da veoma respektuje slovenačkog predstavnika.
-Krka dobro igra, ima šest pobeda u ligi i konkurenti su nam za plej-of, zbog čega nam je ovo izuzetno značajan meč. Podigli su formu, ali verujem da je sve u našim rukama i da uz dobru odbranu možemo da slavimo – zaključio je Milojević.
Utakmica 12. kola regionalnog takmičenja između Mega Leksa i Krke igra se sutra od 19 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  SUPERLIGA, Partizan u pohodu na 17. titulu državnog prvaka