dejan radonjic cz fener

Radonjić: Cibona zaslužuje poštovanje

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da tim ima mora da se nametne i da kontroliše sutrašnju utakmicu protiv Cibone, kao i da su njegovi košarkaši svesni da im neće biti lako u duelu protiv zagrebačke ekipe.
-Moramo da odgovorimo na obavezu koja je pred nama. Da kvalitetnom odbranom, maksimalnom koncentracijom i ozbiljnim pristupom pokušamo da kontrolišemo situaciju – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Zvezda je trenutno treća na tabeli, sa osam pobeda, dok je Cibona 11. sa četiri. Šampion Srbije i regiona pobedio je u petak evropskog prvaka Real Madrid, ali je Radonjić istakao da njegov tim mora da poštuje sutrašnjeg rivala.
-Cibona zaslužuje apsolutno poštovanje. Ne smemo da dozvolimo da njena rasterećenost i iskustvo dođu do izražaja. Mi smo ti koji moramo da nametnemo kvalitet. Svesni smo da neće biti lako. Imali smo samo jedan trening posle Reala, ali moramo da budemo na visini zadatka – rekao je Radonjić.
-Očekujem i veliku podršku sa tribina. Kod svih evroligaških ekipa prisutne su oscilacije. Mi smo pored toga opterećeni problemima, zbog čeka nam je pomoć navijača još potrebnija – dodao je on.
Ulaznice za meč Crvena zvezda – Cibona prodaju se u svim poslovnicama Eventima, a prodavaće se sutra na blagajnama Pionira od 17.00.
Cene ulaznica 400 dinara za tribine i 600 dinara za parter. Plava i bela loža koštaju po 800 dinara, loža je 1.000, a sedište pored terena kođta 5.000 dinara.
Utakmica Zvezda – Cibona igra se u ponedeljak od 21.00.

Povezana vest:  Poraz seniorki na "Velikoj nagradi Slovačke"