Lovefest Vrnjacka BanjaPočela prodaja ulaznica za Lovefest

Prodaja ulaznica za muzički i omladinski festival „Lovefest“, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji počela je danas.
Promotivna cena za ograničeni broj karata biće 999 dinara, a organizatori očekuju da će prvi kontigent biti rasprodat za samo nekoliko dana.
Najbrži posetioci imaće jedinstvenu priliku da do svoje Lovefest ulaznice dođu sa popustom od 50 odsto u odnosu na punu cenu paketa. Posle promotivnog perioda karte za festival u Vrnjačkoj Banji koštaće 1.299, a zatim 1.599 dinara.
Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1.899 dinara, a posetioci će moći da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, navodi se u saopštenju Lovefesta.
Tokom tri festivalske noći publici će se predstaviti i neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike među kojima su legenda detroitske Di džej scene Karl Kreg, italijanski Di Džej Butć, holandski dvojac „Detroit Swindle“, kao i Darius Sirosian i NiCe7. Prvi dan Lovefest-a biće rezervisan za promociju domaće muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i „Stray Dogg“, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav „Dubioza Kolektiv“.
Ovogodišnji omladinski festival „Lovefest? biće održan u okviru 10 zona na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje. Osim muzičke, festival će imati još devet zona i time nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma i promocije mladih u centralnoj Srbiji.
Tako će svi posetioci Sinema zone imati priliku da pogledaju studentske filmove mladih učesnika koji prođu Lovefest konkurs. Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija i radova mladih umetnika na Foto i Grafiti zonama, ali i da se edukuje u okviru Vorkšop i Eko radionica.
Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Kids zoni u okviru koje će biti organizovani i brojni programi za mališane. Za sve one koji žele da se bave sportom na raspolaganju će biti Strit Basket i Ikstrim zone. Festivalska publika će imati priliku da rezerviše i svoje mesto u kampu, koji će biti smešten u blizini jezera u centru Vrnjačke Banje.

Povezana vest:  Otkazan koncert za Kosovo na stadionu Crvene zvezde