Prince George with his mother The Duchess of CambridgeZasenio i majku – princ Džordž je nova modna ikona
 
Pre samo nekoliko meseci, modu je diktirala njegova majka, Kejt Midlton, čiji su stil odevanja kopirali širom sveta, ali je malom princu Džordžu bilo dovoljno da se pojavi u pantalonicama na tregere da bi je potpuno zasenio.
Kada se prošlog utorka osmomesečni prestolonaslednik poigrao sa drugom decom u pesku, na jednom igralištu u Veligtonu, na Novom Zelandu – što je označeno kao njegovo „prvo pojavljivanje u javnosti po službenoj dužnosti“, njegovo odelce je rasprodato u roku od nekoliko sati, baš kao što je ranije bio slučaj sa haljinama njegove mame.
Premda roditelji nisu izneli nikakve detalje o detetovoj odeći, vest se munjevitom brzinom proširila društevnim mrežama i sve pomodne mame požurile su da svojim mališanima kupe iste tamno plave pantalonice sa izvezenim motivom jedrilice, prenosi AFP.
Ni cena od 75 funti (126,91 evro), koliko one koštaju u prodavnicama Rejčel Rajli, nije mogla da ih odvrati od te namere.
-U današnjoj atmosferi pomodarstva ono što vaša deca nose govori isto toliko o vama koliko o njima – rekla je za britanski „Tajms“ Estela Li, urednica časopisa za bebe „Baby and Me“.
Pre dva dana, Džordžova torba sa igračkama u obliku kengura, koju je princ Vilijam nosio po dolasku u Australiju, izazvala je lavinu porudžbina na vebsajtu Fondacije australijske koale.
 
PHOTO: The British Monarchy/FACEBOOK
Povezana vest:  #MilionRazloga da prošetate Ružičastim bazarom