KADETKINJE 2Kadetkinje Srbije otputovale u Kladovo

Ženska kadetska reprezentacija Srbije današnjim okupljanjem u Beogradu počela je pripreme za Balkansko prvenstvo 2014, koje će se odigrati u Kazanluku, u Bugarskoj od 23. – 27. jula. Jovo Caković, prvi trener kadetkinja Srbije na prirpeme je pozvao 16 igračica, a danas je u Kladovo otputovalo 14 kadetkinja. Jovana Kocić i Katarina Lazović će se naknadno priključiti pripremama reprezentacije u Kladovu.
Na spisku su:

Povezana vest:  Kadetkinje Srbije u polufinalu ipak protiv Holandije, sutra od 18,00

TEHNIČARI: ANA JAKŠIĆ (CRVENA ZVEZDA) I ANĐELA VESELINOVIĆ (PARTIZAN VIZURA).

KOREKTOR: JOVANA AŠKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC).

LIBERA: TAMARA DEJANOVIĆ (AS BEOGRAD) I TIJANA MILOJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

BLOKERI: JOVANA KOCIĆ (STERIJA, BEOGRAD), TAMARA RADMILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), LJUBICA MILOJEVIĆ (KRALJ, BEOGRAD) I LARA BARNAK (JEDINSTVO, STARA PAZOVA).

PRIMAČI: KATARINA LAZOVIĆ (PARTIZAN VIZURA), TIJANA STOJKOVIĆ (DINAMO, PANČEVO), MILICA TASIĆ (CRVENA ZVEZDA), VANJA BUKLIĆ (CRVENA ZVEZDA), ANA MARTINOVIĆ (PARTIZAN VIZURA), IVA ĐURĐANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I ANASTASIJA SEKULIĆ (LEPOSAVIĆ).

Povezana vest:  Nikola Grbić, Zoran Petrović i Slobodan Milošević dobitnici “Majske nagrade”

Kadetkinje Srbije otputovale su danas u Kladovo, gde će trenirati do polaska u Bugarsku.
Prvenstvo Balkana 2014. u konkurenciji kadetkinja odigraće se u Kazanluku, u Bugarskoj od 23. – 27. jula. Na Prvenstvu će igrati šest reprezentacija: Bugarska, Srbija, Grčka, Crna Gora, Rumunija i Turska, a igraće se po jednokružnom bod sistemu.