nikola grbic selektor 1

Grbić: U Vrnjačkoj Banji imamo sve uslove za dobar rad

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas u Vrnjačkoj Banji da njegovi izabranici imaju sve uslove za dobar i kvalitetan rad u pripremama za prvenstvo Evrope.
-Uslovi u Vrnjačkoj Banji jako su dobri, imamo sve što nam je potrebno da bi ispunili plan i program priprema. Postojale su neke sitnice u početku, koje su u rekordnom roku prilagođene našim potrebama – izjavio je Grbić, istakavši da stručni štab i reprezentativci nailaze na maksimalno razumevanje domaćina.
-U tom smislu apsolutno nemamo na šta da se požalimo. Vrućina malo otežava rad, ali momci se ne žale. Nadam se da ćemo i dalje sarađivati – kazao je Grbić u Skupštini opštine Vrnjačka Banja, gde je predsednik opštine Boban Đurović sa pomoćnikom Dušanom Stevanovićem i predsednikom Sportskog saveza Vrnjačke Banje Dušanom Radovićem priredio prijem za kompletnu državnu reprezentaciju.
Đurović je naveo da je opština Vrnjačka Banja preduzela sve da stvori uslove za što bolji razvoj sportskog turizma, a da je poseban akcenat na saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije (OŠ). 
-Pravimo jedan zaista ozbiljan projekat, Kuću odbojke, odnosno Centar za razvoj sporta koji se radi u saradnji lokalne samouprave, OŠ i Svetske odbojkaške federacije. Trenutno se završava projekat i sklapa finansijska konstrukcija, koja bi trebalo da bude završena za nekih mesec i po dana, kada bi se otpočelo sa radovima u Vrnjačkoj Banji. Tako bi se stvorili uslovi za nesmetan rad, uz dvoranu sa tri odbojkaška terena i teretanu koja zadovoljava vaše potrebe, Centar za medicinu, smeštajni kapaciteti i još neki sadržaji – naglasio je Đurović i poželeo odbojkašima odličan rezultat na prvenstvu Evrope.
Kapiten reprezentacije Srbije Dragan Stanković predao je Đuroviću dres državnog tima sa potpisima svih igrača i članova stručnog štaba.

Povezana vest:  Zoran Terzić: Ovakvom igrom možemo do dobrog plasmana na OI