terzic sajam sporta

Zoran Terzić održao trening sa najmlađim odbojkašicama na Sajmu sporta

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, održao je danas trening sa najmlađim odbojkašicama u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OŠ,“Naša strana mreže 2015.“, na odbojkaškom terenu kod štanda OŠ (A 1 – 3) u hali 1 „Beogradskog sajma“ na 4. Međunarodnom sajmu sporta – „Susret šampiona“.
Terzić je pre početka treninga devojčicama uručio majice „Naša strana mreže“, a posle javnog treninga odigrana je revijalna utakmica.
Tokom treninga je promovisana akcija „Moja prva lopta“ u okviru projekta „Naša strana mreže 2015.“, u kojoj su najuspešniji dobili na poklon odbojkaške lopte.
Cilj projekta je popularizacija odbojke u gradovima i široj društvenoj zajednici uz angažovanje nekadašnjih igrača, velikana srpske odbojke u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha naše odbojke – zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.
Zoran Terzić je ove godine sa seniorkama Srbije izborio plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, treći put uzastopno. Seniorke Srbije su u 2015. osvojile srebrnu medalju na Svetskom Kupu u Japanu, bronzanu medalju na Evropskim igrama u Azerbejdžanu i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Holandiji. Seniorke Srbije su među najuspešnijim reprezentacijama na svetu ove godine sa 3 osvojene medalje na najznačajnijim takmičenjima na svetu i u Evropi.

Povezana vest:  Odbojkaši sutra putuju u Brazil na mečeve Svetske lige