ivana i zorana poklonile prvacima olimpijski skolski pribor 001
IVANA I ZORANA POKLONILE PRVACIMA  “OLIMPIJSKI” ŠKOLSKI PRIBOR
 
Prvog dana školske godine Zorana Arunović i Ivana Anđušić Maksimović družile su se prvacima u Osnovnoj školi “Ivo Andrić” na Kanarevom brdu i tom prilikom im uručile “olimpijski” školski pribor, poklon Olimpijskog komiteta Srbije i MAXI supermarketa, generalnog sponzora Olimpijskog tima Srbije.
Prvaci su imali prilku da se slikaju sa maskotom olimpijskog tima Srbije Srećkom, a Ivana i Zorana su im poželele srećan polazak u školu.
„Budite vredni, radni i uporni jer tako se biva uspešan i u sportu i u životu. Uz školu, nađite malo vremena i za sport. Ko zna, možda se među vama nalazi i neki budući olimpijci,“ rekla je Zorana Arunović.   
 „Ovo je za vas veliki dan i jedan novi početak. Ja vam želim uspešnu školsku godinu, a nadam se da ćete narednog leta navijati za sportiste Srbije na Olimpijskim igrama u Riju“, rekla je Ivana Anđušić Maksimović.
„Olimpijski“ školski pribor prvi put je ove godine dostupan školarcima, a osmišljen je sa idejom da osnovcima i srednjoškolcima sportisti postanu što bliži i u predolimpijskoj i olimpijskoj godini postanu njihovi idoli, koji promovišu olimpijske i prave životne vrednosti.   
U sveskama su ispisane poruke iz kojih deca mogu da nauče kako glasi olimpijski moto, šta predstavljaju pet olimpijskih krugova, šta su Olimpijske igre, a šta Olimpijada, ali i da se podsete uspeha naših sportista u Londonu.  
Povezana vest:  Sukob štrajkača i obezbeđenja na gradilištu u Riju