sajam 2 ministar na standu kssKUGLANJE
Ministar Udovičić na štandu Kuglaškog saveza Srbije
 
Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije u obilasku štandova na Sajmu sporta u hali 2 „Beogradskog sajma“ zadržao se u kraćem srdačnom razgovoru na štandu Kuglaškog saveza Srbije sa direktorom reprezentacije Milanom Jankovićem i generalnim sekretarom Vojkom Pavlovićem, a fotografisao se i sa gostima na štandu predstavnicima Opštine Bečej.
Potpisao se i na veliki baner za znakom KSS i rezgledao eksponate na izuzetno lepo opremljenom štandu najtrofejnijeg neolimpjskog sporta u Srbiji čiji su takmičari od 2006. do 2014. osvojili 21 titulu na Šampionatima sveta i Svetskim kupovima. U pratnji Udovičića bili su pomoćnik ministra Uroš Zeković i drugi saradnici.
Kuglana sa jednom stazom montirana u hali 2 i dalje privlači ogromnu pažnju! Ogroman broj od blizu 5.000 posetilaca prvog dana (drugog dan ih je bilo i više) probao je da kugla, a pomagali su im kuglaši svetski šampion i vicešampion Igor Kovačić, „bronzana“ sa Svetskog kupa Kristina Ljubenković, Borislav Rogić, Mateja Šakić, iskusni kuglaški radnici Josip Vučković, Aca Ljubenković, Predrag Kovačić i generalni sekretar KSS Vojko Pavlović. U montaži kuglane Željku Miličeviću pomagao je svetski juniorski vicešampion Miloš Simijonović…
– Za  ovu divnu prmociju kuglanja najviše je zaslužan Miloš Milivojević, zastupnik Funka za Balkan  koji  je izuzetno pomogao da staza dođe na sajam – kaže Vojko Pavlović.-  Ogromnu zahvalnost dugujemo Ženskom kuglaškom klubu Pobednik iz Beograda čije su članice Renata Glavina, Milica Antić i Kristina Ljubenković dežurale na našem štandu i na kuglani. Mislim da su se trud i napori isplatili, jer nije lako da budemo svi na nogama od jutra do mraka, jer mnogo je mladih  uzelo prvi put kuglu i nadamo se da će se neki od njih uskoro  naći i na treninzima nekog od  kuglaških klubova.
Sajam sporta završava se u subotu 29. novembra, a predstavljanje Kuglaškog saveza Srbije je oko 17,15 časova.
Na štandu KSS gosti su predstavnici sportskih organizacija Opštine Bečej. U delegaciji su Endre Hegediš predsednik Sportskog saveza Bečeja, Dejan Stanojev direktor sportskog centra, Gordana Džigurksi predsednik Turističke organizacije Bečeja i Mirjana Tucakov saradnik za planiranje i marketing u TO Bečeja.
Povezana vest:  EP U UMETNIČKOM KLIZANJU 2011, ŠVAJCARSKA, Sara Majer zlatna na domaćem ledu