Opremljeni vrhunskim karakteristikama i elegantnim, inovativnim dizajnom, najnoviji Bluetooth zvučnici kompanije LG (modeli PH1, PH2, PH3 i PH4) predstavljaju savršeno rešenje za slušanje muzike kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

Ono što najviše modele PH2 i PH4 odvaja od konkurencije jeste pre svega mogućnost lakog prenošenja i velika otpornost. Sa težinom od samo 167 grama, kompaktan i vodootporan, PH2 dizajniran je tako da emituje zvuk izuzetnog kvaliteta, a specijalno je kreiran da odgovori na sve izazove aktivnih korisnika koji provode mnogo vremena napolju. Nešto moćniji PH4 je idealan za druženja u prirodi, poput kampovanja ili roštilja, jer pruža složeniji, snažniji i bogatiji zvuk. Ova dva modela, osim što su vodootporna pa im kiša ne može ništa, poseduju i specijalno dizajniranu čičak traku, uz pomoć koje ih je moguće veoma lako pričvrstiti za podlogu. Takođe, oba modela poseduju i omnidirekcioni izlaz od 360 stepeni, Bass Boost opciju, LED indikatore i dugotrajne baterije (PH2: 6 sati, PH4: 10 sati), dok dvostruki pasivni hladnjak na modelu PH4 značajno poboljšava kvalitet zvuka i basa.

Povezana vest:  LEVI’S® ORANGE TAB ZA PROLEĆE 2017

Model PH3 poseduje specijalni dizajn koji odlikuju atraktivne svetiljke, zahvaljujući čemu se uklapa u svaki dekor. Bez obzira na to da li je smešten pored kreveta ili u bašti, ovaj zvučnik jedinstvenog izgleda podseća na sveću, a dostupan je u tri boje i ima pet raznobojnih režima osvetljenja. PH3 poseduje ugrađenu bateriju koja traje i do 10 sati, pružajući korisnicima slobodu kretanja bez presedana.

Povezana vest:  ELLA DVORNIK ZNA KAKO DA NOSI NAJVEĆI TREND SEZONE

Za one koji poseduju uređaje bez Bluetooth opcije, poput starijih MP3 i CD plejera, sva tri modela opremljena su i pomoćnim ulazima, a za one savremenije, napredni Multi Point sistem za konekciju omogućava povezivanje preko Bluetooth opcije sa čak dva uređaja istovremeno.

Model PH1 karakteriše ugrađeni sistem za osvetljenje, kao i baterija koja traje do 5 sati, pa je ovaj zvučnik savršen za svaku prostoriju u kući, a s obzirom na to da je lagan i lako prenosiv, može se koristiti čak i kao noćno svetlo.

Povezana vest:  Nestlé u Srbiji za osam godina uložio više od 400.000 evra u edukaciju dece o pravilnoj ishrani

„LG je oduvek nastojao da kreira proizvode koji će zadovoljiti realne potrebe korisnika. Raznolikom linijom bežičnih zvučnika pružamo korisnicima mogućnost da pronađu savršeno audio rešenje za svaku priliku“, rekao je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment.

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da ove proizvode isprobaju iz prve ruke.