Zvanična lopta pojaviće se prvi put na terenu 13. septembra, a dizajn lopte sadrži poruke igrača o tome kako oni pobeđuju

Hercogenaurah, 25. avgust 2016. – adidas je danas predstavio zvaničnu loptu za grupnu fazu takmičenja UEFA Lige šampiona 2016/17. Lopta koja će pomoći da se odluče pobednici najvećeg klupskog takmičenja, ima novi upečatljiv dizajn koji sadrži odgovore poznatih igrača šta za njih znači pobeda.

Povezana vest:  Zahvalite se osobama koje su vam podrška

Rukom ispisane poruke nekih od najboljih igrača sveta, uključujući Mesuta Ozila, Tonija Krosa, Hamesa Rodrigeza i Gereta Bejla pokazuju način na koji svaki od njih pobeđuje. „Igraj svoj život, a ja ću moj“ poručuje Ozil, a Toni Kros dodaje „kontrola igre je sve“. Hames Rodrugez ističe „la creatividad gana”, što znači „kreativnost pobeđuje“ dok Bejl podseća da treba „biti brži od metka“.

Povezana vest:  Nike BELGRADE 10K trka oborila rekord

Nova lopta se sastoji od belih panela koji su okruženi zelenim zvezdama, a dizajn u osnovi ima logo UEFA Lige šampiona. Kao i sve zvanične lopte UEFA Lige šampiona, lopta ima takvu spoljnu strukturu koja stvara površinu bez šavova za optimalno naleganje u svim uslovima.

Zvanična lopta biće deo i adidas „Gamedayplus“ serije koja se vraća sa novom sezonom UEFA Lige šampiona, a emituje se na adidas Football Youtube kanalu gde će biti prikazani ekskluzivni intervjui, proizvodi i segmenti najboljih svetskih klubova i igrača.

Povezana vest:  Specijalna edicija TAG Heuer Link – Bella Hadid

Ovom loptom će se igrati od 13. septembra do 7. decembra 2016, a biće dostupna u prodaji izabranih maloprodajnih objekata i putem sajta http://www.adidas.com/football .