U sklopu Nike kornera na “Back to school” sajmu koji se uoči početka predstojeće školske godine održava u centralnom holu u prizemlju shopping centra Ušće, najmlađi posetioci imaće u subotu, 27. avgusta, priliku da se upoznaju sa jednom od naših brojnih osvajačica medalja na nedavno održanoj Olimpijadi u Rio de Žanejru. Naime, pre nego što se uputi u Tursku gde ju očekuju pripreme za novu sezonu, svoje olimpijske utiske sa beogradskim školarcima odlučila je da podeli naša bronzana olimpijka Milica Dabović.

Povezana vest:  KOME JE SARA JO BILA SREĆENE RUKE?

Tako će svi koji se u subotu u 18 časova zateknu u Nike korneru u prizemlju TC Ušće dobiti priliku da od naše olimpijske heroine saznaju sve o životu sportiste na Olimpijadi, pripremama i napornom radu za najveći događaj u životu svakog sportiste, kakav je osećaj bio predstavljati svoju zemlju pred celim svetom, te brojne druge zanimljivosti iz života osvajača olimpijske medalje. Budući da se radi o školskom sajmu, Milica će sa školarcima deliti i uspomene iz svog đačkog perioda i otkriti svim posetiocima na koji način je njoj uspelo da uz fantastične uspehe u školi postiže i vrhunske sportske rezultate.

Povezana vest:  Blistav i ujednačen ten i nakon leta!

Ovom prilikom Milica Dabović će preuzeti i svoj trkački broj za najveću beogradsku trku Nike BELGRADE 10k u kojoj će 4. septembra imati čast trčati sa cak 10 hiljada trkača iz Beograda, Srbije i susednih zemalja.