Više od 70 strastvenih trkača adidas Škole trčanja okupilo se sinoć u Run ’n More radnji kako bi se prijavili za organizovan odlazak na 21. Ljubljanski maraton koji se ove godine održava 30. oktobra. Prema njihovim rečima uspešan završetak sezone znači istrčati u oktobru ili novembru bar još jedan veliki maraton u regionu. Za nekoga je izazov istrčati maraton u Budimpešti, dok drugi više vole onaj u Podgorici ili Atini, ali svi tvrde da je maraton u Ljubljani ono što se ne sme propustiti. Nekima od njih će ovo biti i prvi međunarodni maraton za koji se spremaju, pa ne kriju ushićenje što će u ovako velikom broju predstavljati trkačku zajednicu Srbije.

Povezana vest:  Llinija proizvoda Vichy Nutrilogie idealnu zimsku negu za kompletno hranljivo dejstvo

Kako bi i za ovaj izazov bili spremni oni su se sinoć okupili u prvoj specijalizovanoj prodavnici trkačke opreme, Run ‘n More (Uzun Mirkova 10), mestu na kojem se od nedavno okupljaju mnogi trkači i koja predstavlja startnu poziciju za brojne treninge i rute trčanja. Zahvaljujući specijalnom “foot scan”-u trkači su mogli da skeniraju svoja stopala i utvrde način na koji gaze i koji model patika najbolje pristaje njihovom stopalu. Mogli su da dobiju neophodne savete od stručnog osoblja ne samo o velikom izboru inovativne i tehnološki najnaprednije opreme za trčanje, već i korisne informacije iz njihovog ličnog trkačkog iskustva pošto su i oni dugogodišnji trkači. Specijalno za njih predstavljen im je i prvi ženski model trkačke patike PureBOOST X, kao i najbolji muški modeli adidas patika, a potom su im prezentovane najbitnije informacije 21. Ljubljanskog maratona. Što bolje rezultate i lične rekorde na maratonu u Ljubljani poželeo im je putem kratkog video snimka i adidas running ambasador iz Slovenije, David Pleše, koji se trenutno nalazi na Havajima, gde se priprema za Ironman svetsko prvenstvo.

Povezana vest:  Tetra Pak Index o povezanim potrošačima prikazan kroz 10 aspekata

Nakon toga ekipa uvek motivisana da trči je otišla na još jedan trening, onaj najizazovniji – po ulicama Beograda. Trening su ponovo završili u Run ‘n More radnji jer ovo mesto ima nešto što druge prodavnice nemaju – “locker room” i tuš kabine za sve trkače koji žele da se presvuku, istrče svoju rutu i potom nastave svoje dnevne obaveze.

Povezana vest:  Deda Mraz i Maxi supermarketi obradovali decu u Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“