Valentina Obradović modni kreator, kostimograf i stilista će se predstojećeg utorka naći u ulozi “ličnog vodiča za kupovinu” u UŠĆE Shopping Center-u.

Već četrnaest godina Valentina Obradović kreira za jednu od najvećih domaćih modnih kuća, sa kojom je realizovala 27 kolekcija, koje su revijski prikazivane na velikim modnim manifestacijama širom regiona, pa čak i tokom leta, u avionu na relaciji Beograd – Rim. Sarađuje sa mnogim umetnicama iz javnog života, a paralelno radi i kostimografiju za film i pozorište. Poslednja predstava na kojoj je radila bila je “Tramvaj zvani želja” u Zvezdara teatru, a poznata je i po liniji dukseva i majica sa pečatom LOVE by Valentina.

Povezana vest:  Rekordna proizvodnja i visoka profitabilnost energetskog lidera u regionu

Da biste osvojili ovu nagradu i krenuli u šoping sa Valentinom, potrebno je da pratite Facebook profil UŠĆE Shopping Center-a  i odgovorite tačno i brzo na nagradno pitanje.

U UŠĆE Shopping Center-u u toku je i velika nagradna igra u kojoj su glavne nagrade kartica za šoping u iznosu od  1.5 miliona dinara i putovanja u Rim i Atinu.