Svi potrošači koji u periodu od 7. decembra 2016. godine do 7. januara 2017. godine kupe neki od Beko ugradnih uređaja imaće priliku, ukoliko im ne odgovaraju, da u roku od 30 dana od dana kupovine vrate uređaje, uz refundiranje novca na mestu prodaje u trenutku povraćaja proizvoda.

U većini domova je upravo kuhinja prostorija u kojoj se članovi porodica okupljaju kako bi zajedno uživali u obroku i zato je neophodno da ona bude prostorna, elegantna i funkcionalna. Integrisani dizajn Beko ugradnih uređaja pobrinuće se da se vaša kuhinja uklopi u enterijer vašeg doma i učiniće je prostorom sa toplinom doma u kojem ćete želeti da boravite.

Povezana vest:  Nova oprema u godini jubileja

Akcijom su obuhvaćene Beko ugradne ploče, ugradne rerne, ugradne mikrotalasne rerne, aspiratori, ugradne mašine za sudove i ugradni frižideri. Nakon isteka test perioda, odnosno 30 dana od dana kupovine, svi potrošači koji su bili zadovoljni svojim novim Beko ugradnim aparatima biće nagrađeni poklonom – Beko malim kućnim aparatom. Kako bi to ostvarili, potrebno je da se registruju na www.bekopoklon.rs, podnesu dokaze o kupovini u periodu od 30 dana od datuma kupovine, a najkasnije do 7. februara 2017. godine i na kućnu adresu će im stići Beko poklon:

  • Uz kupovinu 1 ili 2 Beko uređaja ugradne tehnike, na poklon se dobija Beko seckalica
  • Uz kupovinu 3 ili 4 Beko uređaja ugradne tehnike, na poklon se dobija Beko mikrotalasna rerna
  • Uz kupovinu 5 i više Beko uređaja ugradne tehnike, na poklon se dobija Beko usisivač
Povezana vest:  Poklanjamo Wellness Breakfast paketa

Pravo na poklon ne ostvaruju kupci koji izvrše povraćaj aparata ili izvrše kupovinu jednog aspiratora. Pravila i uslovi učešća dostupni su na sajtu www.bekopoklon.rs, kao i na mestima prodaje.