Sa zimom se još uvek nismo oprostili, a modni svet je mislima već u sledećoj sezoni. Šta će biti u trendu istražili smo na sajmu u Francuskoj.

U Parizu se od 21. do 23. januara odvijao jedan od najvećih sajmova donjeg veša Salon International de la Lingerie, na kojem je svoje trendi komade jesensko-zimske kolekcije 2017. predstavila i slovenačka robna marka Lisca. Na prekrasnom izložbenom prostoru, koji se mogao videti već prilikom ulaska, bio je izložen donji veš Lisca i Cheek by Lisca za ovogodišnju jesensko-zimsku sezonu. Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje sigurno će oduševljavati sledeće sezone, a poglede posetilaca privukla je i manekenka u zavodljivom kompletu donjeg veša nazvanom Queen Rose.

Povezana vest:  Srpski kopljaši na pripremama u Africi , Tatjana Mirković i Vedran Samac

Na sajmu je 480 marki iz 37 zemalja predstavilo trendove za sledeću sezonu. Čipka, čipka i još jednom čipka, u najrazličitijim kombinacijama vladaće nadolazećom sezonom. U kombinaciji sa mrežastim tkaninama i tilom, sledeće sezone ćete sigurno naglasiti svoju ženstvenost. A pored zavodljivosti svake godine sve više u prvi plan dolazi aktivan stil života, na koji je stavljen akcenat i u Parizu.

Celokupno sajamsko dešavanje dopunile su brojne modne revije, na kojima su bile prikazane najmodernije priče vezane za donji veš i loungwear za jesen i zimu. Baš kao i svake godine, na modnim revijama se predstavila i Lisca i oduševila posetioce. Predstavila se već na prvoj modnoj reviji pod nazivom »Dualizam«. Događanje se nastavilo modnim pričama – od raja, kad su manekenke nosile beo čipkasti donji veš, a na glavama bele velove, pa do pakla, kad su među poslednjim đavolskim izlascima bila i tri smela komada donjeg veša Lisca Selection iz serija Lady Moon i Queen Rose u crnoj boji.

Povezana vest:  Vlasnici ultimativnih klupskih hitova #Eroina i Feel „Carla's Dream“ i DJ Mahmut Orhan u Arena Dance Clubu, 26. maja

Lisca je takođe bila uvršćena i u specijalnu modnu reviju The Selection, za koju organizatori po vlastitom izboru biraju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji. Za reviju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty.

Vrhunac sajamskih zbivanja u Parizu je Trend Forum, na koji stručnjaci svake godine uvrste pojedine setove donjeg veša za koje misle da su nosioci trendova nadolazeće sezone. I ove godine se među nosioce trendova (trendsetere) ponovno uvrstila Lisca sa zavodljivim crvenim kompletom donjeg vešaa Queen Rose, koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom koji mu daje romantičan prizvuk.

Povezana vest:  Prvo srpsko craft pivo u limenci kao zagrevanje za Belgrade Beer Fest!