U Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa i Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis dobićete stručne savete posebno edukovanih farmaceuta i ostvariti pravo na specijalne poklone i pogodnosti pri kupovini adekvatnih Eucerin® preparata!

 „Farmaceutska savetovališta za atopijski dermatitis“, u odabranim objektima ZU Apoteka Lilly drogerie, biće aktivna do 28.februara 2017.godine, a “Savetovališta za borbu protiv dijabetesa” do 31.marta 2017.godine. U ostalim prodajnim objektima ZU Apoteka Lilly drogerie, zainteresovani će moći da dobiju flajere sa informacijama o apotekama u kojima su organizovana savetovališta. Više informacija o aktivnostima i radu savetovališta saznajte na sajtu www.eucerin.rs i www.lilly.rs.

Adekvatnom negom do ublažavanja simptoma

U toku više od jednog veka postojanja, u saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, Eucerin® posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat njihovog rada su, između ostalog, preparati iz Eucerin® Urea Repair Plus i Eucerin®AtopiControl linija, koji svojom formulacijom odgovaraju nezi veoma suve kože koja je posledica dijabetesa i atopijskog dermatitisa. Ovi preparati zadovoljavaju sve kriterijume adekvatne nege u cilju ublažavanja simptoma veoma suve kože osoba obolelih od dijabetesa i atopijskog dermatitisa – nadoknađuju vlažnost, jačaju zaštitinu funkciju kože i smanjuju dalji gubitak vlage. Pored toga, ne sadrže parabene, boje i mirise, a njihova efikasnost i dobra podnošljivost na koži potvrđena je kliničkim i dermatološkim studijama.

Povezana vest:  Rekordna zarada filma "Lepotica i zver" – 350 miliona

Eucerin® ekspertiza u nezi suve kože

Osim pouzdanihi i efikasnih preparata, Eucerin® ekspertiza u ovoj oblasti podrazumeva i stručna saznanja koja doprinose smanjenju uzročnika i faktora pojave simptoma veoma suve kože osoba obolelih od dijabetesa i atopijskog dermatitisa, kod odraslih, dece i beba.  Proistekla iz decenijskog iskustva Eucerin istraživačkog centra, a podržana od strane vrhunskih domaćih stručnjaka, ova saznanja, pretočena u veoma praktične savete, sada su dostupna i vama u “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” i “Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis”, u odabranim apotekama lanca ZU Apoteka Lilly drogerie.

Saveti posebno edukovanih farmaceuta

Povezana vest:  Ves Anderson za H&M režirao kratki film “Zbližimo se za praznike”

Posebno edukovani farmaceuti u ovim savetovalištima odgovoriće na sva vaša pitanja i posavetovaće vas kako da pravilno negujete kožu, u cilju ublažavanja i preveniranja simptoma, poput svraba, pucanja, zatezanja… U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” dobićete savete o prevenciji, pravilnoj ishrani, preporučenim suplementima…, dok u „Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis“, potražite i savet o merama koje možete preduzeti da biste produžili neaktivne faze bolesti i izbegli okidače akutnih faza. Takođe, ovde ćete dobiti i informacije kako da održavate higijenu veoma suve koja je posledica dijabetesa i atopijskog dermatitisa, kao i kako da  prilagođavanjem vaše svakodnevice, od životnog i radnog prostora do izbora garderobe, ublažite simtome koji izazivaju ne samo fizičke, već i emocionalne neprijatnosti.

Povezana vest:  Zvezda nastavila seriju pobedom nad Panatinaikosom

U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” i „Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis“, svi zainteresovani imaju mogućnost da po povoljnim uslovima nabave preparate iz Eucerin® Urea Repair Plus i Eucerin®AtopiControl linija.