Tokom prethodne godine održano je više različitih Reebok X-Challenge treninga, od joge i plesa preko trčanja i funkcionalnih vežbi, a uspešna serija izazova nastavlja se i u 2017. godini. Prvi X-Challenge trening biće održan 11. februara u SteCo Hangaru (Oblakovska 61a) sa početkom u 15 časova.

Očekuje se takmičenje 18 CrossFit timova od po 7 članova koji će se boriti za trenutno najudobnije trening patike – Reebok Crossfit Nano 7. Pred njima će biti zahtevan „XC-7” WOD u kome će biti potrebno pokazati snagu, kondiciju, izdržljivost i u najkraćem mogućem roku pravilno izvesti svih 7 zadatih funkcionalnih vežbi.

Povezana vest:  Maybelline New York predstavlja YouTube serijal MAKE UP AND CITY

Pobednički tim će osvojiti 7 x Nano 7.

Svi oni koji nisu uspeli da prijave tim od 7 članova, a žele da se takmiče i osvoje Nano 7, imaće priliku da pokažu svoju spremnost kroz individualne izazove. Tokom tri vežbe (naskok, uzmah, sklekovi sa propadanjem) CrossFit sudije će meriti broj ponavljanja za 60 sekundi. Prve dve vežbe biće održane na samom događaju, dok se poslednji izazov organizuje sledeći dan u Reebok brend radnji u TC Ušće. Najbolji takmičar i takmičarka, koji sabiranjem rezultata svih vežbi ostvare najveći broj ponavljanja u zadatom vremenu, osvajaju Reebok CrossFit Nano 7 patike i Reebok ranac.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Todorovićevoj i Jovanoviću „duplo zlato“, ubedljivi Mikec i Sebić

Još uvek nije kasno da se pokaže snaga i istrajnost! Ulaz i učešće su besplatni za sve one koji žele da podrže i navijaju za svoj omiljeni CrossFit tim ili žele da se prijave za individualni izazov!