U susret romantičnom sastanku u dvoje, važno je pripremiti svoju kožu na nežne dodire, zagrljaje i poljupce. Povodom meseca ljubavi pripremili smo nekoliko beauty saveta pre predivne večeri s omiljenom osobom.

Ljubav počinje pod tušem

Prvi korak za blistavost je opuštajući tuš ili kupka. Neka vaš odabir tokom tuširanja bude mirisni i kremasti gel za tuširanje koji će ostaviti kožu neodoljivo mirisnom, mekom i nahranjenom, bez isušivanja.

Za kožu meku poput bebine

Za svilenkasto meku kožu tela, uklonite izumrle ćelije i probudite sjaj kože kremastim pilingom. Ne zaboravite na stopala, kolena, laktove i posebno ruke, pogotovo ako uživate u držanju za ruke.

Povezana vest:  Farah ponovio da nije uzimao doping

Slojevito nanošenje mirisa počinje

Nakon tuširanja, započnite sa slojevitim nanošenjem mirisa na svoje telo. Nanesite ulje za telo u istoj mirisnoj noti. Okupan mirisnim notama omiljenog parfema i hranljivom teksturom, učiniće kožu tela izuzetno mekom te probuditi uspavanu senzualnost.

Završni ‘touch’ za zavođenje

Svoju rutinu lepote pre romantičnog izlaska, završite dodirom omiljenog parfema. Koristite iste mirisne note koje ste koristili kod gela za tuširanje i ulja za telo i nanesite ga obavezno na svoje tople delove – zglobove, vrat, iza kolena, iza ušiju te na dekolte.

Povezana vest:  Oboren rekord – izabran novi dizajn Grand kafa seta sa pristiglih skoro 250 hiljada glasova

Beauty pomagači za savršen Dan zaljubljenih

Ljubav na pariski način

NUXE Magic of Paris i My dream poklon set savršeno je utkana čarolija i magija mirisa, dodira i glamura. Započnite tuširanje Prodigieux uljnom kupkom, a nakon toga poklonite mu medene poljupce Reve de Miel® balzama za usne.

Ljubavnik moje kože

NUXE Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje prvo je i najpoznatije višenamensko suvo ulje na svetu, magičan je izvor užitka i glamura te spoj dragocenih prirodnih sastojaka koji će vašu kožu osvojiti u trenu. Za senzualne trenutke nanesite na telo, lice i kosu i prepustite se neodoljivim užicima.

Povezana vest:  Radonjić: Moramo da napravimo veliki iskorak protiv Bamberga

Zlatan make up

Čarobna zlatna fantazija – Huile Prodigieuse Or Čarobno zlatno ulje, senzualan je koktel koji hrani kosu, lice i telo. Ovoga puta vam savetujemo da kapljicu zlata nanesete na lice kao highlighter.

Miris ljubavi i senzualnosti

Oblak senzualnog mirisa uzbudljivog NUXE Prodigieux® le parfum Čarobnog parfema zaokuplja sva čula, lebdeći na citrusnim notama cvetova narandže i mandarine, ushićenim cvetnim srcima ruže, gardenije i magnolije te na kraju uhvaćenog u notama vanile i kokosovog mleka. Stvoren za prave zavodnice.

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.