Verovatno ste već mnogo toga čuli o hijaluronskoj kiselini. Ali, da li ste znali da:

  • … se hijaluronska kiselina prirodno nalazi u mnogim organima u našem telu?
  • … je dok smo mladi naše telo veoma bogato hijaluronskom kiselinom, jer organizam uspeva da je dopunjuje na dnevnoj bazi?
  • …je nivo hijaluronske kiseline kod osoba preko 60 godina jednak jednoj desetini hijaluronske kiseline u organizmu adolescenta, te da upravo zbog toga mladi ljudi imaju čvrstu, lepo hidriranu kožu?
  • …zahvaljujući sposobnosti ove supstance da vezuje vodu, hijaluronska kiselina ima veliki uticaj na smanjenje bora i obezbeđuje optimalnu hidrataciju kože.
Povezana vest:  Na današnji dan - 18. februar

Ako su vaši odgovori na postavljena pitanja pozitivni, onda za vas nije tajna zašto hijaluronska kiselina već duže vreme ima primat u odnosu na kolagen, nekada neizostavnu supstancu u antiage estetskoj medicini i preparatima za negu.

Ali, postoji još nešto što je veoma važno da znate kada je hijaluronska kiselina u pitanju. U preparatima za popunjavanje bora i antiage negu, koriste se različiti tipovi hijaluronske kiseline, a upravo od karakteristika, to jest vrste hijaluronske kiseline koju sadrže zavise efekti tretmana za podmlađivanje i antiage negu!

Povezana vest:  Jedinstvena kulinarska priča dobila je svoj nastavak u vidu Plazma Plazmastičarnice 2.0!

U svojim HYALURON-FILLER preparatima Eucerin® koristi autentičnu, izuzetno efikasnu kombinaciju, hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore duboko u koži, gde nastaju, i na površini. Ova kombinacija zaslužna je i za činjenicu da Eucerin® HYALURON-FILLER preparati obezbeđuju trenutne, ali i dugotrajne rezultate u borbi protiv simptoma starenja kože.

I tu nije kraj dobrim vestima:

Eucerin® HYALURON-FILLER kreme za dan za suvu i za normalnu  i kombinovanu kožu, SADA možete pronaći u ekskluzivnom pakovanju – luksuznom neseseru koji će

Povezana vest:  Super Cena uz Super Karticu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

vašoj dnevnoj rutini antiage nege kod kuće ili na putovanju dati posebnu čar! 

INFO PLUS:

Specijalna ponuda traje dok traju zalihe!

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu idealna su podloga za šminku, a sadrže i:

  • bioaktivni saponin koji dodatno stimuliše stvaranje

hijaluronske kiseline u koži

  • SPF 15 i UVA zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, među

kojima  je i prevremeno starenje kože

.