U suprotnosti s konceptom „doma“ bivših kolekcija, Parfois sada poziva da izađemo izvan našeg područja udobnosti i suočimo se s promenama koje su uvek iza ugla.

Parfois kolekcija za sezonu proleće-leto 2017., koje možete pronaći u Parfois radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu i u Sportina radnjama širom Srbije se temelji na pretpostavci da sve može nastati iz ničega i da uvek postoje ogromne mogućnosti. Ovoj kolekciji inspiracija je priroda, s minimalističkim i romantičnim stilovima koji nastaju jedan uz drugoga.

Nova Parfois kampanja predstavljena je s italijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigde“, uz plažu na severu Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.

Povezana vest:  Arsovićeva i Mikec najbolji strelci Srbije poručuju: Velika čast i veliki podstrek

Zato 1.005 m3 Espinho lokalnog bazena, izgrađenog 1942. godine, daje život kampanji modne marke, jer je osigurao odličnu podlogu za nove kolekcije. Kolekcija uzima nadahnuće pre svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih uticaja kao što su tigrovi, cveće i ptice.

Povezana vest:  "Ispod površine" - multimedijalna izložba u Delta Cityju

Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople letnje dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i teksasa, metalnih detalja, vezova inspirisanih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od letnjih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.

Povezana vest:  Hokejašice Srbije osvojile prvo mesto na međunarodnom turniru u Sisku

Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promene doživljavaju kao stare prijatelje, uvek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija nezavisnosti, koja je zavisna o svakome od nas.

Zato što se čarolija može dogoditi bilo gde, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.