Osnovan pre 130 godina kao kompanija koja prodaje parfeme, Avon do danas nudi neke od najprodavanijih mirisa na tržištu. To je motivisalo i svetski poznate dizajnere parfema da ekskluzivno za Avon kreiraju mirisne note u neodoljivim pakovanjima, dostupne svima. Sada, zahvaljujući popustima do 45%, po veoma pristupačnim cenama možete isprobati dizajnerski kvalitet i uroniti u čarobne priče koje se kriju u bočicama posebno kreiranih parfema. Pronađite parfem u koji ćete se zaljubiti i koji će postati vaše tajno oružje u svakoj prilici!

Povezana vest:  Vreme je za darivanje!

Dizajneri poput neverovatne Karolin Sabas, nagrađivanih Sonje Konstant i Gijoma Flavinjia koji su deo moćnog tima vodeće svetske kuće parfemske industrije – Givaudan, kao i talentovanog Olivera Krespa, sa posebnom posvećenošću i veštinom stvorili su ekskluzivno za Avon parfeme koji su dobili enormne pohvale i postali neki od najprodavanijih.

Iz njihovih magičnih radionica dolaze parfemi Little Sequin Dress, Little Black Dress, Rare Pearls, TTA Today i Perceive Dew, među kojima svako može pronaći odgovarajuću notu za svoj karakter! Bilo da ste ljubitelj svežih citrusnih aroma, volite da se prepustite notama egzotičnog belog cveća i sandalovine ili preferirate voćne mirise mandarine i manga, jedan od 5 parfema koje izdvajamo zasigurno će odgovarati vašem ukusu. Od opasnih zavodnica do romantičnih duša – svaka dama pronaći će notu koja najbolje odražava njenu ličnost.
Svaki od ovih parfema dostupan je po ceni manjoj od 1.500 dinara u Avon brošuri koja važi od 23. marta do 12. aprila, kao i na sajtu www.avon.rs.

Povezana vest:  Prikupljeno 300.000 funti za porodice nastradalih fudbalera Šapekoensea