Velika rođendanska žurka u UŠĆE shopping centeru koja će trajati tokom celog aprila sve se više zahuktava. U petak je stotinjak fanova i pored savršenog šopinga, uživalo u hitovima Gitarinet Band-a i Ansambla Canticum Novum, kao i u društvu glumca Viktora Savića i Ivana Zekića.

Ovom prilikom najavaljeno je 2404 nagrade od kojih je glavna nagrada put u New York za osam osoba. Od ostalih nagrada, UŠĆE je pripremilo čak 2400 šoping kartica za sve posetioce, a pravo učešća  mogu da steknu  kupovinom od preko 5000 dinara sa najviše dva računa.

Povezana vest:  Nagrada kojoj će retko koji pivopija odoleti... „Staropramen sofa“

Tokom sjajne zabave, pop duo „Gitarinet bend“ je uspeo iznova da oduševi fanove, interesantnom izvedbom svojih autorskih pesama, ali i popularnih hitova u sasvim novom ruhu. Veliku binu UŠĆE Shopping centera, su podelili sa ansamblom Canticum Novum, koji su svojim nesvakidašnjim spojem klasike i savremene produkcije, kreirali nezaboravno iskustvo za brojne posetioce. Njihov nastup je bio pojačan prisustvom čuvenog dirigenta Narodnog Pozorišta Stefanom Zekićem, kao i baritonom i solistom Narodnog teatra Vukom Zekićem.

Povezana vest:  Objavljen program 64. Martovskog festivala

Zabave i koncerti koji su u UŠĆU uvek posebna iskustva, karakterišu najviše neposredna i lagodna atmosfera, za koju su ovom prilikom bili zaduženi Viktor Savić i Ivan Zekić. Kolege iz Montevidea su se zajedno sa publikom, fotkali, zabavljali, plesali i rado odgovarali na sva pitanja fanova.

Tokom aprila, u okviru velike rođendanske zabave UŠĆE Shopping centera, publika će moći da očekuje i mnoga druga brojna iznenađenja, kao što su izložbe, kvizovi, koncerti i DJ performansi.

Povezana vest:  Dragutinoviću preti zatvor jer se nije pojavio na suđenju