Nakon Gigi Hadid, Teyane Taylor i Future, nova zaštitna lica za legendarne Classic Leather patike su globalne hip hop zvezde i braća Swae Lee i Slim Jxmmi, poznatiji pod nazivom „Rae Sremmurd“.

Oni su od prvog pojavljivanja 2014. godine svoju reputaciju gradili buntovničkim i smelim stavovima, a sada će nastaviti da prenose poruku hrabrog stila, nekonformizma i izraza sopstvene ličnosti. Poznati po zabavnim i drugačijim stilskim izborima, kako na bini tako i na crvenom tepihu, vremenom su postali uticajni kreatori dobrog ukusa u muzici, modi i pop kulturi.

Povezana vest:  Prvo srpsko craft pivo u limenci kao zagrevanje za Belgrade Beer Fest!

Duo „Rae Sremmurd“ je stvorio prepoznatljivi izgled koji je podjednako drugačiji i jedinstven kao i njihovi hit singlovi. Bilo da su na bini ili van nje, njihovi lični stilovi prikazuju svu energičnost i uzbuđenje životnog stila rok zvezde. Ali, bez obzira na to koliko je njihov stil drugačiji, uvek mogu da ga iskombinuju uz Classic Leather.

Još od 1983. godine, Reebok Classic Leather patike prkose standardnoj klasifikaciji obuće i izraz su različitih stilova, žanrova i ličnosti. Nova Classic Leather kampanja će slaviti duh nekonformizma i služiće kao parola svih ljudi koji idu protiv ustaljenih normi sa patikom koja nastavlja da se suprotstavlja standardima i nakon toliko godina. Nova kampanja sa drskim fotografijama trendsetera i pionira stila biće predstavljena u junu kroz Classic Leather Truck aktivaciju koja prikazuje Classic Leather kao kameleona koji se prilagođava različitim kulturama. Kamion će služiti kao fizička manifestacija svega onoga što Classic Leather čini jedinstvenim i pojavljivaće se bez najave na kulturnim događajima tokom godine. Na svakoj „stanici“ kamion će prirediti zabavu, stilski događaj na kome će biti VIP sektor, ali i sektor za personalizaciju patika i deljenje poklona. Swae Lee i Slim Jxmmi će putovati ovim kamionom po Njujorku pre nego što izađu na binu.

Povezana vest:  Eucerin - ciljana antiage nega po specijalnim uslovima kupovine