Leto je najuzbudljivije doba godine, kada su ljudi opušteniji i okrenutiji zabavi i uživanju. Svaki sunčan dan i trenutak slobodnog vremena tada želimo da iskoristimo na najbolji mogući način. Aktivnosti koje pri tome biramo, govore mnogo o nama i otkrivaju kakav nam životni stil odgovara.

Oni koji letnje dane najradije provode u ležaljci ili na peškiru, ispijajući koktele i plešući na žurkama do zore,  najčešće su otvorene osobe sa puno energije, koje se ni leti ne odriču  cipela ili sandala sa visokim potpeticama, malih tašnica u koje pored ključeva i mobilnog telefona može da stane još samo ruž u jarkoj boji.

Drugi, koji radije svoje slobodno vreme provode u istraživanju prirode, dugim šetnjama i planinaranju. Često, to su veoma strpljive i uporne osobe i u stanju su da celo leto provedu u patikama, pa čak i teškim planinarskim cipelama. U velikom ruksaku oni uvek imaju sve što im je potrebno, “od igle do lokomotive”.

Povezana vest:  NIVEA MEN ZIMSKA NEGA

Naravo, ima i onih koji se čak i tokom toplih dana najradije opredeljuju za boravak u gradskim sredinama, istražujući skrivene uglove poznatih i nepoznatih ulica, a večeri dočekuju u omiljenim restoranima uz čašu vina. Ove osobe, obično su pritajeni avanturisti, romantici i hedonisti. U njihovoj torbi ili rancu, stvorenom za gradska lutanja, naći će se mesta i za papuče ili espadrile u kojima će lakše savladati gradske kaldrme i stepenice.

Ipak, koliko god da se način na koji provodimo slobodno vreme razlikuje, ono što je svima zajedničko jeste želja da masimalno iskoristimo prednosti leta. Zbog toga, ma koje aktivnosti da biramo, sa sobom najčešće nosimo i stvari koje će nam omogućiti da uživamo bez ograničenja. Zato se u većini tašni, torbi i ranaca, velikih i malih, nalazi i Hansaplast® za plikove, sa kojim nema opasnosti da zbog bolnih stopala menjate ili odlažete planove.

Povezana vest:  Oporavite svoju kožu uz specijalne Eucerin poklone

Hansaplast® za plikove obezbeđuje upijanje sekreta, ubrzava proces izlečenja i sprečava prodiranje bakterija i prljavštine, dok istovremeno mesto nastanka plika šititi od daljeg pritiska, čime  ublažava bol i omogućava nesmetanu aktivnosti dok se koža oporavlja. Može se koristiti i tokom kupanja,  snažno prijanja i ostaje na mestu danima, a dizajnom je specijalno prilagođen površinama gde se plikovi najčešće pojavljuju.

Povezana vest:  Diesel x Samsonite kolekcija: novi, impresivni razlog za putovanje

Od ovog leta, Hansaplast® za plikove, osim efikasnosti i pouzdanosti, dobija i novu dimenziju – lične karte vašeg letnjeg stila. Prepoznatljiva kutijica redizajnirana je tako da se kroz providnu površinu vidi novo pakovanje, pogodno za  torbu, ranac ili tašnicu. Vaše je samo da izaberete kutiju sa porukom koja odgovara vašim letnjim aktivnostima i tako drugima otkrijete mnogo toga o vama, ali i sami saznate da li osobe iz vašeg okruženja imaju istu zamisao šta znači maksimalno iskorišćeno leto!