TAG Heuer je lansirao luksuzni set, predstavljajući nam vrhunske materijale unutar elegantne kutije, koja poseduje tri fioke i displej koji je pozicioniran na vrhu.

Ukoliko se pitate šta ovaj luksuzni set krije, evo odgovora. Unutar seta nalazi se novi TAG Heuer Connected Modular 45 sa titanijumskim kućištem od 5 gradi, keramičkom maskom i elegantnim braon kožnim kaišem.

TAG Heuer i Intel su lansirali Connected Modular 45, kojem srce čine Intelov čip i platforma Android Wear 2.0. Ovo je švajcarska tradicija povezana s budućnošću, odnosno prvi TAG Heuer modularni luksuzni sat koji nosi oznaku Swiss Made. TAG Heuer je blisko sarađivao sa kompanijama Intel i Google kako bi se kreirao luksuzan sat koji kombinuje povezivanje i smart tehnologije sa švajcarskom ekspertizom.

Sat je takođe vodootporan do 50m, poseduje GPS i NFC senzor za plaćanja, neverovatan AMOLED ekran visoke definicije, kao i širok izbor prilagodljivih TAG Heuer brojčanika. Google platforma Android Wear 2.0 i nova TAG Heuer Companion aplikacija s poboljšanim softverom vam omogućavaju da non-stop budete povezani s ljudima i informacijama do kojih vam je najviše stalo. Još uvek ga pod poklopcem pokreće Intelov hardware baziran na Z34XX čipu i Android Wear operativnom sistemu poslednje generacije. Čak je i baterija ostala više manje nepromenjena i nudi odprilike 24 sata kapaciteta uz umereno korišćenje svih funkcija sata, poput povremenih čitanja mailova, upravljanja navigacijom preko GPS-a ili merenja dnevne potrošnje kalorija.

Povezana vest:  Levi’s lansirao model 505 C koncertom rok legende Debbie Harry

Na raspolaganju imate Android Wear 2.0 interfejs, u okviru okruglog  1.39-inčnog AMOLED ekrana (400 x 400 piksela, 287 ppi), dok unutar sata “kuca” Intelov Z34XX procesor, uz  512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije. Možete računati i na integrisani GPS, kao i na aktivne Bluetooth 4.1, NFC i WiFi 802.11 b/g/n bežične tehnologije, dok će baterija sata od 410 mAh izdržati ceo jedan dan aktivnog korišćenja.

Povezana vest:  Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga – Les Mills 26.11. u Beogradu

Baš kako ime sata i nagoveštava, ovaj pametni ručni sat je modularan, pa se upravo time izdvaja na tržištu. Svaka komponenta sata je promenljiva, čime je moguće napraviti bezbroj prilagođenih kombinacija.

Stil ovog originalnog koncepta potpuno je nov u oblasti pametnih connected satova. Connected modul je zamenljiv sa Haute Horlogerie mehaničkim modulom. Vi birate sat s tri kazaljke ili hronograf Tourbillon sa COSC sertifikatom. Ovaj sat nudi veliki izbor materijala, boja i kombinacija: koncept modularnosti se odnosi i na papučice, kaiš i kopču. Ovo je ništa manje, nego luksuzni sat koji se može u potpunosti prilagoditi vašem raspoloženju.

Ovaj ekskluzivni set uključuje i prestižni Heuer-02 Tourbillon modul. Može se pohvaliti rezervom snage od 65 sati.

Heuer-02T COSC hronograf Tourbillon mehnaizam je kompletno dizajniran i razvijen u TAG Heuer pogonima. Skeletonizovani mehanizam i nisko inercijski Tourbillon izrađen od karbona i titanijuma sadrži 284 komponente, prečnika je 31mm i debljine 6.9 mm, a otkucava frekvencijom od 4HZ (28,800 vibracija po satu).

Povezana vest:  Proglašena prva NESCAFÉ 3in1 Generacija mladih talenata

Njegov dizajn – namerno zamišljen sa strateškim ciljem pada cene ispod CHF 15,000 – pokrenut je u još u 2015. godini. Da bi to bilo moguće, svi timovi proizvodnje (inženjeri, dizajneri…) bili su uključeni u čitav proces kako bi se omogućila optimizacija troškova u svakoj fazi. Zahvaljujući ovoj sinergiji, izazov je uspešno ispunjen, a završeni komad je predstavljen na Baselworld sajmu 2016.

U Švajcarskoj industriji satova ova cena od 14.900 CHF za Tourbillon sat je visoko konkurentna, u skladu sa željom Žan Klod Bivera, predsednika TAG Heuer brenda – i strategijom koju je postavio – da TAG Heuer bude lider u pristupačnom luksuzu.

Od sportskog šika, pa do elegantnog Tourbillon mehanizma, luksuzni set pruža širok izbor materijala i boja, prilagođavajući se okruženju i raspoloženju vlasnika. Dodatna crna gumena narukvica takođe je uključena u ovaj set.

PHOTO: TAG Heuer