Po 7. put u Beogradu, u okviru manifestacije CHIVAS 24 sata Elegancije (www.24hoursofelegance.com), subota 2. septembar je u znaku „Beograd Classic Car Show-a 2017” pod pokroviteljstvom Beograda na Vodi,  na kojem predstavljamo zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara, a takođe ćete imati priliku da čujete, vidite, dodirnete neke od najcenjenijih luksuznih brendova današnjice, ali i da upoznate i popričate sa njihovim kreatorima, onima koji čine onu ekskluzivnu nišu namenjenu najzahtevnijim klijentima.

Od 12 sati, Beograd na Vodi će po prvi put biti domaćin prestižnog automobilskog događaja „Konkurs Ele-gancije – Concours d’Elegance 2017“, izložbi najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, a koji je besplatan i otvoren za publiku. Ove prelepe automobile ocenjivaće stručni žiri, kojim će predsedavati poznati kolekcionar Anthony Hertzberger iz Amsterdama, birajući najbolje u različitim kategorijama, što će kulminirati svečanom dodelom nagrada i proglašenjem „CHIVAS Best of Show 2017“ u popodnevnim satima. U konkurenciji medju domaćim su i sledeći vrhunski svetski kolekcionari sa svojim raritetnim, klasičnim automobilima:

  • Jedan od najcenjenijih kolekcionara Evrope, Ion Tiriac, famozni teniski menadžer i poslovni čovek, otkriva još jednu svoju pasiju, a to su klasični automobili, i predstavlja zvezdu svog muzeja Tiriac Collection na 24 sata Elegancije u vidu Rolls Royce Phantom II iz 1937. godine
  • Iz Monte Carla nam stiže delegacija kluba Rolls Royce Azure i predsednik kluba Juan Tamenne sa svojim lepotanima od metala
  • Franco Lombardi sa Ferrari Dino, trkačkim biserom, podsetiće na 70 godina marke, kao i kolekcionar Nikola Livon sa spektakularnim Ferrari 275 GTB/2
  • Spektakularni istorijski modeli Rolls Royce Corniche cabriolet vlasništvo SAŠE HROVATA iz Slovenije
  • Pobednik Concorso d’Eleganza Alla corte dei Medici iz Firence, Gianni Morandi, dovodi svog prekrasnog cabrio Fiat
Povezana vest:  HAILEY BALDWIN u prolećnoj kampanji za GUESS JEANS

Na prelepom platou iza zdanja Beograda na Vodi u 12.30 časova biće otvorena i izložba dizajna prvog srpskog superautomobila AQOS, koji je dizajnirao naš proslavljeni automobilski dizajner Saša Milovančević.

U 17.30 časova, ispred Beograda na Vodi (Gallery walk) će prošetati dame sa najlepšim šeširima u izboru za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla, i to kao uvod za „CHIVAS Best of Show 2017“, dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru „Belgrade Concours d’Elegance 2017“. Dođite da se uverite da li je pobedio najlepši automobil ovogodišnjeg konkursa!

Povezana vest:  Prilika za buduće lidere u regionu

Ulaz je besplatan i slobodan za sve posetioce BELGRADE CLASSIC CAR SHOW-a i CHIVAS Concours d’Elegance 2017 – izložbe klasik automobila ispred BEOGRADA NA VODI, u subotu 2 septembra od 11 -19h.

Dodatne informacije na www.24sataelegancije.com